.

perjantai 11. joulukuuta 2015

DIY-Joulukalenteri 11/24
Tämän päivän luukusta kurkistaa kissa. Tää oli heti pakko tehdä, kun bongasin ohjeen ihanasta No Home without you-blogista. Alkuperäinen englanninkielinen ohje löytyy täältä


Mä vähän muokkasin toteutusta ja ompelin silmät karhulangalla, kun ei sattunut olemaan sopivia helmiä tai muutakaan vastaavaa. Myös hameen halusin soveltaa ihan itse,  mutta muuten yritin noudattaa ohjetta taitojeni mukaan. Hännän pituuden tein sen mukaan, että kissa pysyy pystyssä sen varassa.

Ajattelin laittaa kissan mukaan johonkin joulupakettiin, mutta nyt näyttää siltä, ettei kissa saa poistumislupaa. Ehkä yritän ehtiä tekemään toisenkin vielä ennen joulua.


6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Tää ei oikeasti ollut kovinkaan vaikea, vaikken mäkään oo ennen mitään vastaavaa tehnyt. Ei kyllä meinannut mun sormet taipua näin pieneen näpertämiseen, mutta ihan söpö siitä tuli :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Katsotaan, josko sitä jaksaisi ja ehtisi tekemään kisulle poikakaverinkin :) Oli kyllä vähän turhan pientä näpräämistä mun makuun, mutta lopputulos oli ihan söpö.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pakko oli heti tarttua koukkuun, kun tämän ohjeen bongasin. Poikakaverin se kyllä vielä vaatis :)

   Poista