.

perjantai 18. joulukuuta 2015

DIY-Joulukalenteri 18/24Tänään on vuorossa se salaisista salaisin operaatio, jonka toteuttamiseen oon odottanut tilaisuutta jo pari viikkoa. Lahjat on olleet hyvässä piilossa työpaikalla, kunnes tänään sain kiikutettua ne kotiin ja kääräistyä paperiin. 

Meillä asustaa pieni salapoliisi, jonka vuoksi en voi koskaan panostaa paketointiin. Meillä nimittäin tunnistetaan teipit, nauhat, paperit ja pakettikortit. Viime vuonna käytin osaan lahjoista edellisvuoden lahjakasseja, jotka nekin tunnistettiin. Siitä tosin vielä selvisin hyvällä selityksellä.


Hain Blossomista lahjapaperirullan pelkästään näitä lahjoja varten. Onneksi rullasta ei jäänyt mitään yli, koska näitä hukkapaloja en olisi voinut paljastumisen pelossa säilöä myöhempää käyttöä varten. 


Pakettikortit tulostin TÄÄLTÄ, Aavistuksen harmitti, etten voinut käyttää samoja muihin paketteihin. Nuori neitihän ois heti tajunnut ihmetellä, miten tontuilla on ollut samanlaisia kuin meillä. Aika tylsää, että lähes kaikki paketit on samanlaisessa paperissa, mutta sille ei nyt voi mitään.

Asuuko teillä yhtä tarkkasilmäisiä ja hyvämuistisia lapsia? 

Täytyykin muistaa poistaa kuvat koneelta heti julkaisun jälkeen. T. Paljastumisen pelossa panikoiva pukin apuriEi kommentteja :

Lähetä kommentti