.

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Hyvää tekeviä joulukuusia ja kalenterin 16. luukkuJoskus on tehtävä poikkeus sääntöön. Se hetki on nyt, kun DIY-Joulukalenterista ei tänään paljastukaan mitään kovin kummoista DIY-ideaa ja lisäksi poiketaan vielä aiheestakin. Mulla on kuitenkin hyvä syy.

Viime maanantaina lounastettiin Blogivaasan naisten kanssa Wazacassa. Kyseinen ravintola sijaitsee Sokos Hotel Royal Vaasan tiloissa. Samalla käytiin valitsemassa oma lempparikuusi hotellin aulan viidestä persoonallisesta vaihtoehdosta.

Ei muuten ollut mitenkään helppo homma. Lopullisesti oman lempparini päätin vasta kuvien perusteella. Mä kun en halunnut valita kauneinta, vaan sen, mikä oli eniten koristelijansa näköinen. Lopulta päädyin Klamydian Vesku Jokisen kuuseen. Toi piikkilangan käyttö sen ratkaisi. Sopii täysin tähän kuuseen ja on ideana melko persoonallinen. Myös oksilla roikkuvat hakaneulat saa mun pisteet. Ei ehkä se paras koristelu-combo lapsiperheeseen, mutta tässä toimii.


Muut kuuset ylhäältä alas: Vaasan Sport, Vikinga Skola, Joakim Strand ja Kuningas Pähkinä & Setä Tamu. Näistä viimeinen oli mun selkeä kakkosvaihtoehto. C-kasetti ja hopeiset Adidas-raidat nostivat väkisinkin hymyn huulille. 

Syy siihen, miksi nää kuuset on esillä, on seuraava: Kuka tahansa voi marssia hotellin aulaan ja täyttää äänestyslipukkeen, joiden joukosta arvotaan yksi voittaja. Voittaja saa 1000€ lahjoitettavaksi valitsemalleen paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle. Aika kiva. Täytyykin alkaa voiton varalta miettimään lahjoituskohdetta.

Sitten se pieni DIY-idea. Mulla ois ollut tänään väkerrettynä muutakin, mutta koska kyseiset jutut matkaavat lahjapaketeissa eteenpäin vasta huomenna, en halunnut esitellä sisältöä tänään. Niinpä tänään esittelyyn pääsee helpot ja ainoat meillä esillä olevat joulujutut: 3D-paperitähdet.


Valmis tulostettava malli löytyy esimerkiksi TÄÄLTÄ. Meillä näitä tähtiä roikkuu vessassa, tytön huoneessa ja olohuoneen kollaasiseinällä. Siimalla kiinitettynä ne on aika kivoja. Eikä liian jouluisia mun makuun. Helppouden lisäksi näiden ehdoton plussa on säilytys. Nää kun voi tökätä vaikka lehtipinon alle ja muotoilla ens jouluksi uudelleen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti