.

maanantai 14. joulukuuta 2015

DIY-Joulukalenteri 14/24Mielikuvitukseton ja tylsä lahja? Ehkäpä niin, mutta joskus näihinkin on sorruttava. Mä en kovin usein osta lahjakortteja, mutta isompien lasten lahjojen kohdalla se on usein se ainoa oikeasti osuva lahja. Nykyään tuntuu jo oman 7-vuotiaankin maku olevan tavaroiden ja vaatteiden suhteen niin tarkka, ettei ilman tarkkoja tuote- ja ostopaikkatietoja uskalla ostaa yhtään mitään.

Koska yritän aina ujuttaa lahjaan myös jotain persoonallisempaa ja ehkä käyttökelpoista tai tarpeellistakin, päädyin tällä kertaa ompelemaan parin lahjakortin ylle jumppapussit Marimekon ihanasta Huhuli-kankaasta, jonka löysin puoleen hintaan palalaatikosta.


Muistan vieläkin ommelleeni aikoinaan kolmannella luokalla käsityöpussin tällä ihan samalla tyylillä, joten tää onnistuu ihan keneltä tahansa. Pelkkää suoraa saumaa ja narun pujottelu hakaneulalla. Sisältö lienee päällistä mieluisampi, mutta toivottavasti molemmat päätyvät käyttöön. Teini-ikäisillä varmaan joutuu vaihtamaan jumppapussin kuitenkin meikkipussiin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti