.

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

DIY-Joulukalenteri 6/24


Hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle. Ennen linnan juhlien alkamista ehditään vielä sopivasti avaamaan joulukalenterin kuudes luukku, josta paljastuu jotain jo aiemminkin nähtyä.

Osa teistä ehkä muistaa pesupallovalot reilun vuoden takaa. Jämälankoja ja pesupalloja oli kuitenkin taas varastossa ja päätin lisätä vanhaan valosarjaan pari uutta palloa.


Varsinaista virkkausohjetta mulla ei ole näihin antaa, koska teen itsekin varmaan joka kerta aivan eri lailla. Ensimmäiset 5 kerrosta tosin menee tavallisen ympyrä-virkkausohjeen mukaisesti. Sen jälkeen sovittelen palloa välillä teelmökseen ja lisään ja vähennän silmukoita tarpeen mukaan ihan miten sattuu. 

Lopuksi sisään led-valosarja, jonka oon itse kiinnittänyt vain solmimalla virkkauslangan pään johdon ympäri. Joissakin palloissa on yksi ja joissakin kaksi valoa sisällä. Pallojahan on helppo lisäillä ajan mittaan.

Kovin jouluiset ei näillä mun jämälangoilla tullut, mutta ehkäpä jollain teistä on perinteisempiä jouluvärejä kaapin perällä. 

Miten teillä vietetään itsenäisyyspäivän iltaa? Seuraatko linnan pukuloistoa telkkarista? Itse en hirveän tarkasti jaksa seurata, mutta kyllä mä välillä tutut nimet vilkuilen jonkun projektini lomasta. Ihanaa itsenäisyyyspäivän iltaa, miten ikinä sen vietätkin.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti