.

tiistai 1. joulukuuta 2015

DIY-joulukalenterin 1. luukku


Joulukuu ja joulukalenterin ensimmäinen luukku. Lienee asiallista kertoa heti aluksi, että kalenteria toteutetaan lähes reaaliaikaisesti, eikä suunnitelmasta ole tietoakaan. Jos olisin miettinyt asiaa edes jonkin verran, saattaisi ideoilla olla jonkinlainen looginen järjestys, mutta nyt mennään mun epäloogisen ajattelu- ja toteutustavan armoilla. 

Niinpä ennen ensimmäistäkään joululahjaideaa meillä väsätään lahjarasioita. Samoja tapettikirjoja on tuhottu jo ainakin kuusi vuotta, joten nyt alkoi niiden tylsät kuosit jo tulemaan korvista. Päätin liimata Marimekon lahjapapereita tapetin päälle. Samalla ohjeella on tullut väsättyä varmaankin sata rasiaa ja homma menee täysin ulkomuistista. Google kuitenkin löysi rasioille myös kivan ohjeen ainakin täältä. Ehkäpä mä lähipäivinä saan askarreltua näihin myös jotain sisältöä.

Lahjapaperi on sellaisenaan vähän turhan ohutta näihin isompiin (n. 15 x 15 cm) rasioihin, mutta pieniä rasioita voi varmasti tehdä pelkästä paperistakin, ellei tapetinjämiä satu kaapeista löytymään.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti