.

maanantai 30. marraskuuta 2015

Sisustussilmää särkeeNapsin eilen pitkästä aikaa kuvia myös olohuoneen toiselta puolelta. Ei tuu kovin usein kuvailtua tähän suuntaan, koska musta tv sattuu silmiin. En kuitenkaan suostu vaihtamaan täysin toimivaa vekotinta pelkästään ulkonäöllisten asioiden takia. Aparaatti täyttää pian 8 vuotta, joten tuskinpa tuolla ihan hirveän montaa käyttövuotta enää jäljellä on.


Kuten seinän kummallisista kuvioista huomaa, on kuvat jälleen (yllättäen) napsittu keinovalossa. Eipä täällä jatkuvassa pimeydessä asialle oikein mitään mahda.


Huonekuusikin edelleen sinnittelee, vaikkei se kyllä enää mikään ilo silmälle ole. Kesän aikana se kasvoi kummallisen toispuoleiseksi, vaikka yritin muka käännellä joka välissä. Mulle kuitenkin viherkasvien elossa pitäminen on niin suuri saavutus, etten heivaa yhtäkään, kunnes aika jättää. Myös varjoviikuna tekee edelleen uusia lehtiä, mutta kyllä siitä niitä myös melko paljon putoaa. 

Huomenna starttaa joulukuu, mutta meillä ei oo vielä joulusta tietoakaan. Onneksi sentään korttiaskartelut saatiin tänään hyvään vauhtiin ja huomenna jatketaan. Onneksi osa korteista valmistuu lapsityövoimalla.

Tänne saatiin tänään lumipeite, joka tosin sulaa jo melkoista tahtia. Jälleen ois kumppareille käyttöä. Odottelen siis edelleen sitä yhtä kuivempaa päivää, jotta pääsisin virittämään valoja ulos. 6 kommenttia :

 1. Kuivempia kelejä odotellaan täälläkin. Nostaisi joulufiilistä varmasti satakertaisesti kun tulisi pieni valkoinen lumipeite maahan. Oikein harmoniselta näyttää olohuoneenne myös näin keinovalossa. Luonnonvaloa kun niin vähän meille tällä hetkellä tarjoillaan, on pakko tyytyä siihen mitä saatavilla on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää "välikeli" on kyllä kaikista tylsin. Märkää, liukasta ja synkkää. Onneksi sisällä riittää puuhaa, ettei tarvitse paljon ulos nenäänsä työntää :)

   Poista
 2. Täällä ei lumesta ole tietoakaan...kovasti oottelen lunta ja pikkupakkasta, ettei olisi niin märkää.
  Meilläkin on televisio oikea murheenkryyni....mieleni tekisi se heittää olohuoneesta, mutta kun en asu yksin, niin jääköön kököttämään paikalleen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tv on myös pakollinen paha. Tuntuu, että se on aina päällä, vaikkei sitä kukaan katso.

   Joku fiksu vois kehittää sellaisen tv:n jossa myös tuon mustan ruudun vois valita eri väreissä tai jopa erilaisilla kuvilla. Sen jälkeen mäkin kestäisin katsella sitä telkkaria ilman särkyä :)

   Poista
 3. Tuo huonekuusi on kyllä hauska kasvi. En ole raskinut koskaan vielä ostaa sellaista, kun luulen, että saan sen kuihtumaan samantien.....

  Tv on kyllä sellainen elementti, että sisustussilmää särkee varmaan aika monessa kodissa :/ Itse ratkaisin asian niin, että maalasin tv:n takana olevan seinän mustaksi. Meillä se seinä on sen verran lyhyt, että se näyttää tyylikkäältä, ei ehkä toimi jos olohuoneen pisimmän seinän maalaa :D Tässä linkki, jos kiinnostaa käytä tsekkaan meidän taustaansa maastoutuva tv :) http://kopallineninspiraatiota.blogspot.com/2015/01/seinan-maalaaminen-mustalla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan varmasti yks historian huonoimmista hortonomeista, mutta silti tää kuusi on sinnitellyt yli vuoden. Yhden huonekuusen oon kyllä onnistunut tässä välissä tappamaan.

   Ihan loistava ratkaisu tuo teidän tv-seinän maalaus. Harmi, ettei toimi meillä, kun sama seinä jatkuu koko asunnon läpi. Seuraava tv saa kyllä meillä olla valkoinen :)

   Poista