.

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

DIY-Joulukalenteri 2/24
Joulukalenterin toisesta luukusta paljastuu helppo ja nopea idea, jota jossain muodossa on meillä toteutettu joka vuosi. Itse teipillä tuunatut tulitikkuaskit on kiva sujauttaa pieniin joululahjapusseihin kivojen kynttilöiden kanssa. 


Kuvan askit on viime vuodelta. Tämän vuoden tuotokset on vielä kuvaamatta, koska en halua pilata aina täydellisesti lahjansaajien iloa paljastamalla kaikkea etukäteen. Tänäkin vuonna teippailin dc-fixin jämäpaloilla, mutta ihan yhtä lailla näihin toimii kuvioteipit ja tarratkin.


Itse tykkään laittaa joulutervehdyksen Dymo-tekstillä rasian pohjaan. Harvoin kaikkia tikkuja tulee kuitenkaan joulun aikaan käytettyä. Tällaista vähän neutraalimpaa rasiaa jaksaa katsella vielä kevään koittaessakin.

P.s. Ensimmäisen kuvan kangas oli "must have"-hankinta Marimekon palakorista, kun halvalla sain. Mulla ei oo aavistustakaan, mitä siitä tekisin, mutta sympaattinen kangas oli vaan pakko saada. Ehkäpä tästäkin syntyy jotain sisältöä joulupaketteihin...
2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Näitä on niin nopea ja helppo tehdä, että joka vuosi tulee urakoitua vähän liian paljon. Tasaisin väliajoin putkahtaa vastaan laatikoiden pohjalta :)

      Poista