.

torstai 17. joulukuuta 2015

DIY-Joulukalenteri 17/24
Joulumuistamiset tarhatädeille tai opettajille ei oo niitä helpoimpia juttuja. Jotkut upottavat niihin melko paljon rahaa, mutta mä oon tässäkin yrittänyt aina keksiä mieluummin jotain pientä ja itse tehtyä, jolla mielellään olisi myös joku oikea käyttötarkoitus. Tänä vuonna jokainen opettaja ja kouluavustaja saa muovailumassasta tehtyjä joulukoristeita.


Idea on alunperin jostain blogista, mutta tähän hätään en löytänyt hienon idean äitiä. Koristelu on siis tehty Kastehelmi-lautasella painamalla ja tähtimuotin ostin Blossomista. Helppoa, nopeaa, edullista ja toivottavasti myös käyttökelpoista. 

Mitä mieltä sä oot opettajien ja hoitajien muistamisista? Pitääkö ylipäätään viedä jotain? Ja jos pitää, niin onko ajatus tärkein, vai ratkaiseeko raha? 4 kommenttia :

 1. Hieno idea!! Kauniit tähtöset.
  Alakoulussa muistettiin opettajia, mutta ei olla enää yläkoulussa ja lukiossa annettu lahjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Varmaan nää ekat kouluvuodet on sellaisia, että lahjan vieminen on tärkeää. Katsotaan, mihin saakka sitä intoa kestää :)

   Poista
 2. Ajatus on tärkein ja tosiaan varmaankin enemmän sellainen alakoulun juttu. Mutta ainahan vois muistaa, jos jouku opettaja on ollut erityinen, jollain tapaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin ajattelen. Hieman järkyttyneenä luin viime vuonna sitä uutisjuttua, jossa jotkut opettajat olivat listanneet niitä kamalia ja kivoja lahjoja. En kuitenkaan antanut sen vaikuttaa meidän toteutustapaan :)

   Poista