.

lauantai 30. marraskuuta 2013

Tyhjä kalenteriJoulukuun kalenteri alkaa olla täynnä. Mut joulukalenteri taas kumisee tyhjyyttään. Oon mä sinne ylläritkin hankkinut, mutten oo saanut sitä salaa täytettyä vieläkään. Niimpä ajattelin esitellä teille nyt meidän 4-vuotiaan DIY-kalenterin ihan ilman sisältöä.

Rakentelin tän aikoinaan Alkon pahvisen pullolaatikon ympärille. Se sattui olemaan just sopivan kokoinen tarkoitukseen. Päällystin laatikon anopilta saaduilla tapetinjämillä ja päälle liimasin jostain laatikonpohjalta löytyneen keraamisen enkelin.

Tulitikkuaskit päällystin vanhalla kertaalleen käytetyllä lahjapaperin palasella. Lopuksi vielä sydäntarroihin tussilla numerot ja se on siinä.
Laukussa odottaa tarroja, Marianne-karkkeja, pinnejä, pampuloita ja muuta pientä kivaa. Pitäis vaan saada toi utelias 5-vuotias jonnekin siksi aikaa, että ehtisin kalenterin täytellä. Tää näky ei nimittäin taitaisi aattona ilahduttaa.
Kivaa lauantaita. Mä taidan painella takaisin sohvalle peiton alle. Ihanaa, ettei oo ihan pakko tehdä tänään enää yhtään mitään.10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Tää on kestänyt käyttöä yllättävän hyvin. Menee varmaan vielä muutaman vuoden :)

   Poista
 2. Kivannäköinen kalenteri. Tuota ideaa pitää joskus hyödyntää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin aikoinaan pienen kalenterin. En sellaista, joka pitää laittaa seinälle tms. Tää on kyllä toiminut hyvin.

   Poista
 3. Oi kuinka kiva kalenteri :)) Mäkin eilen illalla täyttelin vikat yllärit kalenteriin ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mäkin sain lopulta täytettyä, kun pyysin tyttösen olemaan sen aikaa omassa huoneessaan :)

   Poista
 4. Siitä tuli hieno! Mun piti vielä käydä hakemassa pieniä suklaarahoja ja -pukkeja kalenteriin. Jotain pikkuautoja ja tarroja vois myös välillä laittaa ettei joka päivä syö karkkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän huippuidea noi suklaarahat. Ei oo mulla tullut mieleenkään, vakka yritin pähkäillä melko pitkään.

   Poista
 5. Kiva kalenteri. Mulla on vielä kalenteripusseja täyttämättä, kun ei ole vaan viime aikoina yksin päässyt ostoksille. Enkä oo tietenkään kovin paljon aikaisemmin niitä osannut ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks niitä voi tosiaan täytellä myöhemminkin.

   Poista