.

lauantai 16. marraskuuta 2013

Verhot vaihtoonJoku aika sitten pohdin olkkarin valkoisten verhojen vaihtamista. Nyt ne valkoiset on vielä ihan ok, kun pihalla ei oo lunta, mutta päätin silti ryhtyä tuumasta toimeen. Mä inhoan verhojen silittämistä ja ripustamista ihan älyttömän paljon. 
Vaikka mä inhoan myös ikkunoiden pesua, ei ne sentään noin likaiset oo. Toi harmaa ikkunanäkymä johtuu huuruisista parvekelaseista.
Nappasin kuvan myös Festivojen valtaamasta hyllystä. Noi kynttiläthän on ne surullisen kuuluisat pitkin tasoja levinneet Tiimari-ostokset. Noita en koskaan aio enää polttaa, mutta saavat nyt olla tossa hyllyssä toistaiseksi.
Vinot diy-talotkin ovat saaneet olla paikoillaan kesästä asti. Ja seinä on edelleen maalaamatta. Joissain asioissa mä oon vaan ihan käsittämättömän hidas ja saamaton.
Joku ehkä miettii, mitkä verhot mä sinne olohuoneeseen nyt laitoin. Itse asiassa vielä en laittanut mitään, koska postauksen kirjoittaminen on paljon kivempaa kuin verhojen silittäminen ja ripustaminen. Munhan ei siis pitänyt ostaa minkäänlaisia verhoja. Mutta jos vastaan tulee Annon verhot 8 eurolla, niin sisustaja sortuu.

Katsotaan sit yhdessä vaikka huomenna, et sijoitinko roposeni hyvin. Ihanaa lauantaita <310 kommenttia :

 1. Noi talot on yli kivat ja jotenkin toi hyllyjen olemus on nyt just mun mieleen ihan täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Makkarissa ei tuu paljon sisusteltua, kun suurin osa ajasta kuitenkin kuluu silmät kiinni :)

   Poista
 2. Meillä pestiin tänään...siis marraskuun puolessavälissä...ikkunoita ulkopuolelta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vielä vois ihan hyvin pestä, kun on asteet plussan puolella. Meillä sais kyllä ainakin alakerrasta pestä sormenjäljet ikkunoista ulkopuolelta :)

   Poista
 3. Oi että mäkin inhoan verhojen silittämistä! Mulla on nyt viikon verran ollut verhot, silityslauta ja rauta tossa eteisessä enkä ole edes koskenut niihin.. Millonhan jaksais??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin syvältä. Mä en ikinä saa verhoja sileinä ikkunaan asti, vaikka miten kauan silittäisin. En vaan osaa.

   Poista
 4. Mä inhoon kans tuota verhojen vaihtelua ja silittämistä eritoten:/ Aikas ihanalta näyttää teidän makkarissa, tuo päiväpeitto eritoten! Oi, noita festivoja on mun äidillä, toivottavasti perin nen sitten joskus aikojen päästä...Pitkän ajan päästä toivon mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä on noi ärsyttävät verhokiskot ja niiden nipsujen kanssa saa kätensä tosi kipeeksi.
   Toivotaan tosiaan, ettet vielä pitkiin aikoihin peri Festivoja :)

   Poista
 5. Tuli paljon rauhallisempi ilme makkariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mulla on vaan joku fiksaatio noihin mustavalkoisiin raitoihin ja graafisiin kuviioihin. Tekis aina mieli laittaa jotain kuviollista :)

   Poista