.

tiistai 26. marraskuuta 2013

Huonoa huumoriaMulla on huono huumorintaju. Kaikki 2-mielinen naurattaa ja sanoja on vaan pakko väännellä. Ainahan mulla on ollut ripaus huumoria sisustuksessakin. Ei tää niin vakavaa oo.

Ostin taannoisella Villagen visiitillä pari tollaista kivi-korttia, tai mitä noi nyt on. Meinasin niitä ensin kynttilöihin, mut ois pitänyt olla melkoinen pilarikynttilä, että noi ois saanut kivasti roikkumaan. Päätin sit laittaa ne lasipurkkeja koristamaan.

Mustavalkoisen nauhan ostin joskus Tiimarista. Nyt pääsi sekin käyttöön. Vielä jäi tosin useampi metri varastoon.Ei varmaan kaikkia naurata. Mut jos siellä ruudun toisella puolella sotkuiset narut saivat ees jonkun suupielet hetkellisesti nousemaan kohti korvia, niin tääkin ala-arvoinen postaus kannatti toteuttaa.

Kivaa tiistaita :)
13 kommenttia :

 1. :D nauran ääneen. Arvostan hyvän maun rajoissa pysyvää huumoria. Ja hyvän maun rajahan on siinä välilihan paikkeilla. Joo, mä niin olen oikeassa paikassa miesvaltaisessa työpaikassa :D

  VastaaPoista
 2. Ehhehhhe hehehee...kannattaa käyttää ne stringit koneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin huonoa tää mun huumori. Mut minkäs sitä itselleen mahtaa :)

   Poista
 3. Hahaa, hymyilyttämään alkoi:D Mä oon aikas kaikkiruokainen huumorin suhteen, monenlainen naurattaa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huumorintaju on kyllä yks parhaista ominaisuuksista ihmisissä. Oli se sitten millainen tahansa :)

   Poista
 4. Heheheh..muhunkin iskee kaksmielinen läppä ja harrastan sitä itse aika paljon ;D;D! Joskus duunikamut onkin sanonut, että MITEN sä saat aina kaiken kuulostamaan niin härskiltä!?? heheheheh!

  VastaaPoista