.

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

8 euron verhotTähän alkuun varmaan pitäis taas laittaa selvitys siitä, että on niin pimeetä, että kuvat on mitä on. En kuitenkaan jaksa. Mun blogin lukijat on varmaan tottuneet siihen, ettei täällä mitään katalogikuvia oo koskaan ollut, eikä kuvien laatu parane, ellei kuvaaja itse ala opetella kuvaamaan. 

Ostin tosiaan kirpparilta 8 euron verhot. Jos ne ois olleet kalliimmat, niin ois jäänyt ostamatta, koska mähän en tarvi verhoja. Piste. 
Mut oikeesti, nää Annon verhot on yllättäen mun mielestä tosi kivat. Käsi pystyyn, joka ei ois sortunut (tässä vaiheessa allekirjoittanut tunki kätensä taskuihin).

En jaksanut edes yrittää asetella noita verhoja laskeutumaan nätisti ja symmetrisesti, kun ei ne kovin kauaa olisi nätisti kuitenkaan.
Uusi Luhdan korikin pääsi pöydän alle. Onhan se ehkä vähän tökerö tossa, mut tohon pöydälle kun se kaikki krääsä pakkaa kertymään, niin siinä korin on oltava kaaosta taltuttamassa. Ja kyllähän toi puu vähän pehmentää tota muuten niin mustavalkoista fiilistä.

Nyt saa vapaasti sanoa mielipiteensä. Oliko hitti vai huti? Sen verran mä kuitenkin tota verhojen vaihtamista oikeesti inhoan, että vaikka mikä ois, niin ihan heti en ala niitä alas ottamaan.

Kivaa sunnuntain jatkoa teille. Mä aion nyt nauttia hetken hiljaisuudesta.13 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kyllä mäkin oon sitä mieltä, et niihin kannatti 8€ tuhlata :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä ne paremmin talvella sopii (mun mielestä) kuin kokovalkoiset. Eikä onneks maksanut paljon.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tykkään myös. Ei oo toi raita liian hallitseva.

   Poista
 4. tosi kivat :) vähän maskuliiniset ja asialliset, muttei kuitenkaan liian )

  VastaaPoista
 5. Minusta kivat, mutta ehkä vähän liikaa erillaisia kuvioita, raitaa ja kaikkea tuolla teidän olkkarissa, eli vähän sekava :) Jotkut yksiväriset sopisivat ehkä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kompensoin värien puutetta kuvioilla :) Valkoiset yksiväriset vaihdoin just pois ja mustat verhot ois liian rankat, Muita värejä mä en osaa meille ajatella.

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista