.

tiistai 5. marraskuuta 2013

Movember
Tuli joskus kauan sitten ostettua kirpparilta muistaakseni eurolla tollanen tuoksukynttilä lasipurkissa. Ei oikein toi tekstin väri iskenyt ja tää on jäänyt ihan käyttämättömänä kaapin perälle.


Kynttiläinventaariota tehdessä se tuli kuitenkin vastaan ja ajattelin tuunata sen pikaisesti käyttökuntoon.

Ensiksi vanha etiketti pois kunnon myrkyllä. Samalla sai sen verran tymäkän hajun koko kämppään, että tuli tuoksukynttilä ihan tarpeeseen.
Mut suosittelen lämpimästi tota ainetta. Lähtee kaikki liimatahmat pienellä pyyhkäisyllä.
Ensin meinasin väsätä tähän jonkun uuden etiketin. Sitten kokeilin sitoa ympärille nauhan. Mutta lopulta ajattelin mennä siitä, mistä aita on matalin. Eli teipata.

Vetäisin ensin vaan ton raitateipin, mut movember-hengessä teippailin sit vielä viiksiraidankin. Oon kyllä ajatellut osallistua tohon viiksienkasvatusprojektiinkin omalla panoksellani ja jättää parran ajamatta koko marraskuun ajan. On sit nää arkiaamutkin vähän helpompia ;)
Tää on kyllä myös sellanen purkki, et uusiokäyttöä varten vois sit askarrella vaikka jonkun etiketinkin ja tökätä vaan sisään uuden kynttilän.
Tai ehkä tästä tuleekin seuraavaksi jotain ihan muuta... Ei voi tietää.6 kommenttia :

 1. Juuri tänään kamppailin yhden purnukan kanssa, jossa on liima todella tiukassa, joten kiitos vinkistä! Kivan kynttilän olet tuunannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli kyllä sieltä maailman helpoimmasta päästä. Mut tätä voikin nyt päivittää uusilla teipeillä.

   Poista
 2. Mistäs tollasta myrkkyä saa ja paljonko kustantaa? Mä oon tähän mennessä hinkkaillut sitkeitä liimatahmoja purkkien kyljistä pois joko ruokaöljyllä tai raa'alla asetonilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa aineessa on parasta se, ettei se vahingoita pintaa. Ainakin rautakaupoista pitäis löytyä, mutta varmaan suuremmista marketeistakin. Tarkkaa hintaa en muista, mut muutaman euron. Ei siis ollenkaan sitä hintaluokkaa kuin aiemmin käyttämäni Citrus Cleaner. Xylen haisee liuottimelta, mut en mä tosta citruksen hajusta aio jatkossa enää riistohintaa maksaa, kun tää toimii yhtä hyvin.

   Poista
 3. Siis WHOOT?? Mistä mä saan tollasta???Meillä on meinaan neidin huoneen ovessa vanhan sisustustarran jämät enkä saa niitä millään pois...lähtistöhän tuolla? Mistä ja paljn maksaa?? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin rautakaupoista löytyy ja varmaan isommista marketeistakin. Tarkalleen en hintaa muista, mutta muutaman euron pullo. Toi ei vahingoita pyyhittävää pintaa, vaikka haju onkin melko vahva.

   Poista