.

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Are U Village people?Käväisin eilen ruokatunnilla uudessa sisustusliikkeessä. Village oli mulle ihan uus tuttavuus ja ajattelin samalla napsia muutamia kuvia puhelimella kuin salainen agentti konsanaan. Kuvien laatu ei siis tälläkään kertaa ole paras mahdollinen, mutta tällä kertaa syytän vaihteeksi kuvausvälinettä. Kuvaajassa on vika vaan silloin, kun kuvaan järkkärillä.
Pari ekaa kuvaa jouduin leikkelemään rajulla kädellä, kun en viitsinyt laittaa vieraita ihmisiä blogiin :)
Vaikka valikoima ei ehkä näin äkkiä vaikuta ihan mun tyyliseltä, löysin kuitenkin jotain pientä lahjaksi itselle. Lahjashoppailuhan on jo marraskuussa ihan sallittua. Tarviiko sitä kaikille sanoa, että aikoo itse avata paketin heti kotiinpäästyään?

Kuvailen teille kyllä ne pienet hankinnatkin, kunhan saan tän kuvausympäristön taas jollain lailla edustuskelpoiseksi. Meillä nimittäin nököttää pahvilaatikosta tehty auto peräkärryineen keskellä olohuonetta. Nettishoppailussa on neidin mielestä ihan parasta noi pahvilaatikot. Hups, nythän mä samalla taas vahingossa paljastin sortuneeni shoppailemaan... lahjoja... itselleni :)6 kommenttia :

 1. Missä tämä on? HS Center? Kiva, että Vaasaan tulee uusia sisustusliikkeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Polarn O. Pyret:iä vastapäätä. Ihan kiva pieni putiikki.

   Poista
  2. Kiva kiva! :) Täytyy käväistä seuraavalla kaupunkireissulla.

   Poista
  3. Suosittelen poikkeamaan. Täytyy itsekin poiketa ens viikolla uusiksi, kun en ehtinyt joka hyllyä tutkailla.
   Illalla nähdään :)

   Poista
 2. Voi hemmetti! Mun tuli sua jo aivan ikävä ja nyt vasta hokasin et sä olit pudonnu mun uudelta blogilistalta. Gaad dääm! Nyt oot nainen paikallas ja kävin muuten tuolla kans tänään ekaa kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, et sun oli tullut ikävä <3 Yritän jatkossa pysyä kyydissä ja pitää kovaa kiinni :)

   Poista