.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Saippuapullot vaihtoon
En tiedä, onko mulla vaan ollut huono tuuri, vai onko suurin osa nykyään myytävistä saippuapumppupulloista ihan surkeita käytössä. Ostin yhden Hemtexistä, mutta pullo ei pysy kiinni. Pumppuosa irtoaa aina, kun saippuaa yrittää saada ulos.

Ostin Lagerhausistakin yhden, mutta siellä saippua muuttuu rakenteeltaan oudoksi. Johtunee pullon kumisesta materiaalista, että osa saippuasta jämähtää reunoille ja osa muuttuu juoksevaksi kuin vesi.

Henkkamaukan krominvärinen pumppupullo taas vuotaa pumpun juuresta ja on koko ajan törkeän näkönen.


Meni sit lopulta hermot ja päätin heivata nää kaikki ja ostaa ihan halpasaippuaa pumppupullossa ja tuunailla vaan pullot uuteen uskoon. Joissain asioissa käytännöllisyys vaan menee kauneuden edelle. Vinkatkaa toki, jos jossain tuotteessa ois nää molemmat ominaisuudet vakiona.

Yritin ensin miettiä jotain muka hauskaa tai oivaltavaa tekstiä tohon kylkeen. Aina (melko usein) ei vaan välähdä. Pyysin sit tytärtä laittamaan kätensä malliksi ja piirsin käden dc-fixiin.
Väkisin piti sit jotain myös dymoilla, kun olin sen jo valmiiksi kaivanut. Ei ehkä kovin oivaltava toi teksti.
Nää saippuat maksoi muistaakseni euron kappale, eli muutama odottaa vielä kaapissa. Voi sit taiteilla uusia, jos tulee parempia ideoita.

Mä lähden vielä illaksi töiden puolesta messuilemaan. Rentouttavaa iltaa teille muille.20 kommenttia :

 1. Vanhoja muovisia saippuapulloja minäkin olen tuunannut, mutta eivät ole lainkaan noin kivan näköisiä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion kyllä myös jatkaa tällä limjalla, kunnes oikeasti löydän jonkun toimivan ja kivan pullon. Tullut vaan tehtyä aika monta virhehankintaa.

   Poista
 2. Mä olen kanssa tuskaillut saippuapullon kanssa. Olen melkein kahden vuoden ajan yrittänyt katsella jotain kivannäköistä saippuapulloa, mutta en oikein vielä ole löytänyt sopivaa. Nyt meillä on sisustusteipeillä tuunattu, Tigeristä ostettu saippuapullo joka on ihan ok. Ehkäpä vielä jonain päivänä tulee se oikea vastaan :)
  Minna - http://minnavi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustajan elämä on kyllä tännä suuria haasteita ja vaikeita valintoja :) Kivalta kuulostaa toi teipattu pullo.

   Poista
 3. Hauska ideahan toi on! Ehkä englanninkielinen teksti olisi parempi? Muutoin oikein kiva. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin sitäkin. Jälkikasvu vaan välillä ihmettelee, miksi pitää kirjoittaa englanniksi kaikki, kun me puhutaan eri kieltä :D

   Poista
 4. Hauska pullo! Ja ideana tosi hyvä minusta, vaikka vanhoissa pumppiksissa ei mitään vikaa olisikaan. Tuleepahan ainakin vaihtelua vessaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ainakin halpaa vaihtelua. Jos oikein haluais pihistää, niin nääkin vois tuunata moneen kertaan ja vaihtaa välillä saippuan väriä :)

   Poista
 5. Ihana idea! Mä tykkään tuosta ihan tuollaisenaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yritin muka googlettaa ensin jotain käsienpesulorua tohon, mutten löytänyt.

   Poista
 6. meillä on biltemasta saippuapullot, valkoiset mut sit se pumppuosa ja "korkki" on "metallia"... mut ruostuu... saippua tulee saippuana kuitenki ulos, sama sille ruosteelle :D kun ei sitä niin silmiin pistävän paljon ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että kaikissa kivoissa pulloissa on joku käytännön vika.

   Poista
 7. Kiva, Clas Ohlsonilta oon ite ostanu keraamisen pullon metallisella (?) pumppuosalla, mahtuu kokonainen fairy-pullo siihen ja on kätevä (keittiössä siis) :)

  http://m.clasohlson.com/fi/Tiskiainepullo/34-8005

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota pulloa oon myös katsellut joskus. Sitten kun Lagerhausin tiskiainepullo alkaa kyllästyttää, voisi toi olla hyvä ostos.

   Poista
 8. Mulla vähän samoja kokemuksia noista pumppupulloista! Tosi kiva tuunaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä niin paljon välillä ärsyttää, kun löytää jonkun kivan, joka ei sit käytössä toimi yhtään.

   Poista
 9. Itsellä samanlaisia kokemuksia pumppupulloista. Tuollainen onkin kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan älyttömästi aina harmittaa, kun löytää jonkun kivan ja sit se ei käytössä toimikaan. Meillä mennään nyt toistaiseksi näillä halpaversioilla :)

   Poista