.

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kaasu pohjassaTäällä on vedetty aamusta alkaen kaasu pohjassa. Autoa en oo startannut, mutta saumurilla ja ompelukoneella on tullut heitettyä useampikin rundi.

Mähän oon jo aiemmin tunnustautunut kangashamsteriksi(kin) ja nyt piti taas koittaa tyhjäillä varastoja uusien hankintojen tieltä. Päätin hurauttaa muutaman kangaskassin, joita voi sit laittaa vaikka pikkujoululahjoiksi.

Haamukangas on yks mun lemppari. Tää on ollut entisessä elämässään pussilakana, joten näihin kasseihin ompelin vielä vuorit (vaaleanpunainen, keltainen ja tummansininen).
Lumimarjaa je beigeä Unikkoa oli sen verran vähän, että toiset puolet on näissä kasseissa yksväriset.
Bottna on yks mun lempparikankaista, mut silti en oo tätä osannut ikinä käyttää mihinkään järkevään. Parin metrin kangas on vuoden aikana muuttunut kasseiksi, laukuiksi ja pussukoiksi.
Muumi on myös teurastettu pussilakana. Tästä tuli enää tollanen lastenkoko, mutta ehkäpä tää saakin muuttaa jonkun tyttösen kotiin. Ei voi vielä tietää.
Ompelurallin jälkeen saakin vetää seuraavaksi rallia imurilla. Miten noita langanpätkiä voikin olla ihan joka paikassa??

Kivaa alkanutta joulukuuta. Toivottavasti kalentereista on löytynyt jotain mieluisaa :)4 kommenttia :

 1. Hauskoja kasseja :) Kivaa ekaa adventti-iltaa sullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassit ja muut pienet väkerrykset tulee aina vuoden mittaan jaettua uusiin koteihin. Samalla saa kivasti tilaa kaappeihin (ellei ostelis koko ajan lisää).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli toi joskus ihan pakko ostaa ja nyt oon pitkään yrittänyt saada sitä kulutettua :)

   Poista