.

torstai 14. marraskuuta 2013

-50% = 2 yhden hinnallaKun jotain kivaa saa puoleen hintaan, kannattaa tarjous ehdottomasti kääntää eri muotoon. Onhan se myös huipputarjous, jos saa kaks yhden hinnalla. Näin järkeilin ja klikkasin Hobby Hallista meille pari settiä Luhdan säilytyskoreja.
Onhan noita nyt melko paljon ja miettikää, miten paljon tavaraa noihin mahtuu. Tällä hetkellä tosin nököttävät keskellä eteisen lattiaa sisäkkäin ja odottavat paikkojaan.
Oli muuten ihan erilaisia noi kaks settiä. Toisessa kannet on tosi tiiviit ja toisissa taas tuntuvat liian pieniltä. Jää tolleen tylsästi irvistämään. En tiedä, asettuisivatko paremmin ajan kanssa, jos laittais vähän painoa päälle. Mun mielestä ainakaan toi isoimman kansi ei oo nimittäin ees ihan suora.
Mutta joo, 20€/setti. Ei ollenkaan paha mun mielestä. Nää on kuitenkin muodoltaan melko käytännöllisiä ja ainakin yks saa luvan muuttaa olkkarin lasipöydän alle. Jospa se pöydälle kertyvän roinan määrä vähenisi ja romut siirtyisivät ainakin osittain koriin. Toivossa on hyvä elää.

Mä lähden tästä ihan just taas treffaamaan blogituttuja. Kivaa iltaa teille myös.4 kommenttia :

 1. Uumama! Meidän omissa kannet istuu kyllä hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän ärsyttää, kun toi toinen setti on vähä sekundan oloinen. Toivottavasti noi kannet tosta vähän oikenee.

   Poista
 2. Meinasin klikata samat korit ostoskoriin.. en kyllä tarvis koreja enää yhtään mutta kun nuo on vaan niin hienot! Oiskohan liian kookkaat kodinhoitohuoneen pöydälle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään ois yhtään tarvinnut. Mut ehkäpä mä maltan nyt joistain luopua.
   Toi pienin kori saattais isolle tasolle olla ok, mut onhan noi melko kookkaita.

   Poista