.

maanantai 4. marraskuuta 2013

Risti peräseinäänMä en usko tätä vieläkään todeksi. Minä, joka oon jo kauan sitten alistunut siihen kohtaloon, että meillä tyttären huone on tapetoitu julisteilla, sain ottaa niistä suurimman osan alas. En pyytänyt, enkä lahjonut, enkä suostutellut tai yhtään mitään muutakaan. 

Enkä mä niistä kokonaan eroon päässyt, mut nyt kolme julistetta ja taulu muuttuivat...
..yhdeksi kollaasitauluksi.
Cheek jäi edelleen paikoilleen. Samoin kuin yksi iso kehystetty Robin. Mut tää on silti kolme teipattua julistetta vähemmän. Ja noihan oli oikeesti siis jättimäisiä.

Neiti halus ihan oma-aloitteisesti ottaa nää alas, koska Robin näyttää nykyään ihan erilaiselta. Kokonaan ei halunnut luopua ja se oli mulle ihan ok. Onhan toi taulu melko sekava, mut se kelpaa mulle, kun neiti itsekin on tyytyväinen.
Siis katsokaa, miten paljon tyhjää seinää. Wow!
Printtasin sit hyllyn päälle kehyksiin ton kivan ilmaisen printin, jonka bongasin muutama päivä sitten.

Ja hei, katsokaa, miten paljon tyhjää seinää (toistanko mä itseäni?).
..siis oikeesti. Tällä seinällä on vaan toi teksti! Oikeesti!
-Joo, nyt mä lopetan ;)


4 kommenttia :

 1. Hehe, odota vaan, kohta kuitenkin seinät teipattu täyteen uusia kuvia ;D Meidän tyttö on viis wee ja Robin on niiiiiin IHANA..saa nähdä milloin meillä ilmestyy ekat kuvat seinälle :) Aiko mennä sen kanssa naimisiin isona..huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla :) Meillä myös toi 5vee on niin rakastunut, et on laittanut kaikki rahansa noihin julisteisiin ja muuhun krääsään :D

   Poista
 2. Mä tiedän, että olet niin happyyy :)))

  VastaaPoista