.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Haaste: (Lambi) Arjen luksusta


Sain ihanaiselta Sannikselta After the storm-blogista kivan haasteen. Kiitos siitä. 

Tässäpä siis haasteen idea:
Mainitse haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Merkitse haastepostaus Lambi-bannerilla jonka voit ladata täältä.

Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle.

Tässäpä siis mun kolme arjen ylellisyyttä:Oma aika
Siis se aika, kun saa tehdä, ihan mitä itse haluaa, edes pienen hetken. Kun voi kaataa kahvin kuppiin, sytyttää kynttilät ja lukea uusimman sisustuslehden keskeytyksettä kannesta kanteen. Vielä enemmän luksusta se on sit, jos kahvin kanssa saa nauttia suklaata tai jotain muuta hyvää.Kiireetön ruokailu
Siis tätähän ei arkipäivinä tapahdu. Arkena ruoka laitetaan mahdollisimman nopeasti ja kelloa vilkuillaan tauotta. Viikonloppuna kokataan ihan perusruokaa, eikä välttämättä edes kateta yhtään kauniimmin, mutta kellolla ei oo  mitään merkitystä. Voi rauhassa ottaa toisenkin annoksen, eikä tarvi miettiä, et ehdinkö.Puhdas koti
Mä en oo mikään siisteysintoilija, mutta en voi aloittaa viikonloppua, ellei meillä oo tavarat paikoillaan ja roskat imuroitu. Kun on sellainen perussiisti koti, voi rauhassa nauttia vaan olostaan. Muuten mun katse kiertelee koko ajan tekemättömiin töihin, tiskeihin, pyykkeihin ja kaikkeen muuhun, enkä pysty olemaan, ellen hoida niitä ainakin pois näköpiiristä.
 

Mä en nyt yhtään tiedä, onko tää arvonta jo suoritettu, joten en nyt jaa varsinaisesti eteenpäin. Eipä tätä kuukautta enää paljon oo jäljellä. Saa toki napata mukaansa, jos haluaa.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti