.

tiistai 12. marraskuuta 2013

TulitikkutyttöTaas on se aika vuodesta, kun meillä väsätään tulitikkuaskeihin koristeita. Joka vuosi pitää muka yrittää keksiä jotain vähän erilaista. Viime vuonna mentiin dc-fix + dymoteksti -tyylillä, tänä vuonna ei sit muka voinut tehdä enää niitä.

Kaivoin taas laatikon pohjalta kaikki tarrajämät ja tein sit niillä erilaisia kuvioita. Tänä vuonna yritin tehdä vähän "ei niin jouluisia"-versioitakin, koska näitä jää kuitenkin aina joulun jälkeen itsellekin.


Osaan kokeilin noita kangasteippejä, joita ostin alkusyksystä Suomalaisesta kirjakaupasta ja Halpa-Hallista. Ei niillä ihan yhtä kivoja tuu (mun mielestä). Kokeilin vielä solmia päälle paperinarua, kun niitäkin tuli ostettua pakkaus joululahja-askarteluja varten.
Näitä on oikeesti niin kiva ja nopea tehdä. Voisko antaa kaikille lahjaksi vaikka 10 rasiaa tulitikkuja, niin sais askarrella ihan sydämensä kyllyydestä?

Tuunaillaanko teillä tulitikkuaskeja? Jaa ihmeessä ideasi myös mulle. Kai mä nyt vielä voin 10 askia tuunata.8 kommenttia :

 1. Kauniita!
  viime jouluna liimailin ensin vaalean punaista paperia ja sitten sellisia pieniä kiiltokuvaenkeleitä...niistäkin tuli ihan kauniita ja vieläkin niitä on...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Kiiltokuvat ois kyllä kans varmasti kivoja. Mä tapaan aina valkata sen helpoimman vaihtoehdon, eli tarran.

   Poista
 2. aina se on mielessä, mutta sitten se vaan jää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain kerrankin aloitettua ajoissa, mut yleensä kaikki jää lopulta viimeisille päiville :)

   Poista
 3. Hei toihan on hyvä lahja vaikka tarhanopeille.. Kynttilä ja itsetehty aski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ei maksa paljon ja saa tehtyä tosi persoonallisen lahjan.

   Poista
 4. Viime vuonna tehtiin isoon vauvanruokapurkkiin koristukset... ja pohjaan liimasin "raapasupinnat"...sisälle vaan tulitikut ja on muuten kauniit lahjat ja sopii ympäri vuoden olla esillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea :) Täytyy laittaa tää omaankin ideapankkiin säilöön.

   Poista