.

torstai 28. marraskuuta 2013

Tähdet, tähdetMä hain tänään joulukoristeita. Ihan oikeesti. 
Löysin minikokoisia paperitähtiä Anttilasta. Sellainen iso ois kiva, jos sinne laittais valon, mutta mä halusin pieniä, koska en aio laittaa näihin mitään sisälle.

Syitä synkkyyteen on kaks. Ensinnäkin meillä on olohuoneessa joka ilta päällä muutenkin 5 pöytävalaisinta ja useampi kynttilä. Toinen syy on se, et valojen virittäminen ikkunoille tarkoittaa tässä kämpässä samaa kuin jatkojohto pitkin lattioita. En tykkää.

Mä viritin nää mustalla paperinarulla olohuoneen ikkunoille, mutten edes yrittänyt illalla kuvata. Lasista heijastuu vaan joka ainoa alakerran valonlähde (sekä se kameran kanssa heiluva kotka), eikä noita tähtiä mustaa ikkunaa vasten edes kunnolla erota.
Näitä ois ollut hopeisinakin, mutta halusin mieluummin tällaisen neutraalimman vaihtoehdon. Aloitan tän siedätyshoidon joulukoristeisiin tälleen varovasti. Facebookin puolella mainitsemani joulutunnelma ei löytynyt ulkovarastosta, joten etsintä jatkuu.

Huono äiti-pisteetkin ropisee aamulla, kun en löydä kadonnutta tonttulakkia mistään. Arghhhh!!!
10 kommenttia :

 1. Onpa ihania! :) En ole pieniä ennen nähnytkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään. Noikin osuivat silmään ihan vahingossa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nää oli kyllä tosi söpöt. Yritän saada vkl:n aikana otettua kuvat paikoillaankin.

   Poista
 3. Kivat ...ja halvat! Parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kyllä ton hinnan malttaa maksaa, vaikkei näitä yhtä joulua pidempään jaksais katsellakaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oli kyllä vähän hankalassa paikassa ainakin meidän Anttilassa. Täällä on ollut niin pimee päivä, etten oo vieläkään saanut kuvattua tähtiä ikkunassa.

   Poista