.

perjantai 29. marraskuuta 2013

Taas tätäJes, perjantai! Joku urpo vaan oli unohtanut kameraan virran päälle ja akku oli slut, finito ja kaput. Päätin sit joutessani puunata kylppärin ja sen jälkeen tuunailla sinnekin uuden halpis-saippuan. Ehti sopivasti akkukin latautua mun nuohotessa lattiakaivoa ja muuta miellyttävää.
Tää olikin tuunauksen tarpeessa, koska "auki" asennossa toi nokka sojotti just väärään suuntaan. Eikä tää nyt muutenkaan mikään ilo silmälle ollut.

Tarrat pois ja liimat hinkkasin taas mun uudella lempimyrkylläni.


 (tossa kuvassa noi liimat jopa vielä näkyykin)
Testasin samalla jo vuoden laatikossa odottanutta kirkasta Dymo-nauhaa. Teksti on taas tylsä. Ja sit tietty noi rumat mustat tekstit jäi tohon eteen, kun käänsin pullon.

Onneksi teippipurkista löytyi tollasta joulunaikaan sopivaa muoviteippiä lahjapaketin kuvilla. Sitä vetäisin kierroksen tekstien päälle. Ei ehkä paperiteippi ois tässä tarkoituksessa kestänyt.
Kyllähän toi teksti tuolta vieläkin näkyy, mut ehkä mä pystyn elämään sen kanssa. Mun mielestä oli kuitenkin kivempi, että toi teippi on läpinäkyvä.
Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille. Mä palaan takaisin kotitöiden maailmaan.4 kommenttia :

 1. Päheen väristä tököttivä. Ja enpä ole tiennykkää tuollasen kirkkahan dymonauhan olemassaolosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä. Kunnon myrkkyä. Ton Dymonauhan oon tilannut joskus Teippitarhasta ja unohtanut sit laatikon pohjalle.

   Poista
 2. Tsaukki! Xyleeni vie kyllä noi pullon alaosan "ylimääräiset" painatukset/kirjoituksetkin, kun vähän hinkkaa...terkuin innokas pullontyhjentelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. En viitsinyt ees koittaa, kun siinä myrkyssä on niin tymäkkä haju, et yritän aina suoriutua nopeesti. Täytyypä ens kerralla kokeilla.

   Poista