.

lauantai 9. marraskuuta 2013

Sisustusbloggareiden treffit



Postaus toteutettu yhteistyössä Sweet Vaasan kanssa.

Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa
ma-pe klo. 9-18 / la klo. 10-17
www.sweetvaasa.fi




Tänään on ollut kiva päivä. Treffattiin vaasalaisten sisustusbloggareiden kanssa Sweet Vaasan tyylikkäissä tiloissa. Meitä odotti kauniisti katettu pöytä paraatipaikalla ja tarjolla oli suklaakakku-tasting, eli kolme erilaista suklaakakkupalaa. (kukaan meistä ei yrityksestä huolimatta saanut annostaan syötyä kokonaan). 

Koolla oli pari jo aiemmin tapaamaani bloggaria; Home White Homen Jemina ja Löytö-blogin Johanna sekä kolme uutta tuttua; My Second Hand Lifen Maiju, Huvikumpu Livingin Susanna sekä Nurin-kurin -blogin Marika.

On se vaan jännä, miten bloggareiden yhteinen sävel löytyy ihan välittömästi. Hiljaisia hetkiä ei tule ja tapaamisen jälkeen tuntuu siltä, niin kuin ois tuntenut nämä ihmiset jo paljon pidempään.

Paikka oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta aion ehdottomasti poiketa uudelleen. Yli kahden tunnin istuskelun perusteella voi myös todeta paikan olevan erittäin suosittu. Sweet Vaasa ei ole perinteinen konditoria, vaan erikoistunut nimenomaan kakkuihin. Tarjolla on toki myös maittava lounas (joka pitää käydä kyllä joku päivä testaamassa myös).




Sisustus oli kivan erilainen. Korkea huonetila, eripariset pöydät ja tuolit sekä aidosti vanhat talonpoikaiskalusteet tekivät tilasta todella viihtyisän.




Jouduin kurkkimaan Maijun blogista noi kakkujen nimet. Mulle ylipäätään kaikki nimet menee aina toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tarjolla oli siis pistaasikakkua, kinuskimousse-suklaakakkua sekä mascarpone-valkosuklaa-appelsiinikakkua. Kaikki hyviä, mutta keskimmäinen oli mun lemppari.





Yhden viime hetken peruutuksen vuoksi pöytään jäi yksi koskematon annos. Ihan vähän teki mieli kipata sisältö laukkuunsa :)




Käykää ihmeessä kurkkimassa postauksia myös noista muista blogeista. Mä en laiskana jaksanut raahata järkkäriä mukaan, joten kuvat on napsittu puhelimella ja laatu jättää paljon toivomisen varaa.

Kivaa lauantai-illan jatkoa. Meillä on vielä illaksi isänpäivän korttiaskartelua tiedossa. Vähän taas jäänyt viimetinkaan.




18 kommenttia :

  1. Teillä on ollut varmaan huippu(herkullinen) tapaaminen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todellakin. Aina yhtä kiva tavata muita bloggareita.

      Poista
  2. Oi miten ihana tapaaminen teillä on ollut! Olisinpa ollut mukana :) Ja ihan mieletön toi Swwet Vaasan ikkuna, kun ei olekaan Bakery vaan Cakery :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivat treffit :) Joo, omistaja kertoi, ettei paikka ole Bakery, koska eivät leivo leipää tms vaan ovat nimenomaan erikoistuneet kakkuihin.

      Poista
  3. Oli niin hauskaa ja juttua tosiaan riitti! Kiitos kiitos <3

    VastaaPoista
  4. Naaam! En oo koskaan käynyt tuolla. Tarttee varmaan mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi. Todella viihtyisä paikka ja hyviä kakkuja.

      Poista
  5. Herkullinen tapaaminen tosiaan teillä ollut! :) Meillä on viikon päästä luvassa oman kaupungin sisustusbloggaajien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva, että teilläkin on tapaaminen. Kiva jutella samanhenkisten ihmisten kanssa :)

      Poista
  6. Miten musta tuntuu, että kaikkien bloggaajien tiet vievät Vaasaan :). Tai ainakin omista blogitutuistani suuri osa tuntuu olevan just sieltä. Ja mikäs sen mukavampaa, kun eteläpohjalaanen oon alunperin itsekin.
    Varmasti oli kiva tapaaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella kivaa. Mä oon joskus aikoinaan oikein etsinyt vaasalaisia blogeja, joten sitä kautta suurin osa blogeista oli jo ennestään tuttuja. Aina silti ihana tavata ihmisiä livenä.

      Poista
  7. Kiitos, mukavaa taas oli! Huippukiva paikka tuo SV! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi. Oli kyllä kiva paikka ja aion ehdottomasti poiketa uudelleenkin.

      Poista
  8. Oli mukava tavata ja saada kasvot blogeille, toivottavasti nähdään toistekin! Kiitokset vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todellakin kiva tavata. Eiköhän me nähdä uudelleenkin, kunhan kehitetään taas jotain kivaa yhteistä tekemistä. Kiitos itsellesi :)

      Poista
  9. Mä jo Susannan blogis näinkin jotain kuvia! Ihanat treffit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muita bloggareita on kyllä äärimmäisen kiva tavata. Varsinkin, kun on itse vielä ihan aloittelija.

      Poista