.

lauantai 1. elokuuta 2015

Koolla on väliäHuh huh, mikä päivä... Ja eihän tää vielä ohi oo. Facebookin puolella kerroinkin, että oon taas aloittanut operaation "eroon turhasta". Aloitin kaappien ja laatikoiden koluamisen heti aamukahvin jälkeen, mutta homma on vasta alkutekijöissään. Tavaraa on lähtenyt roskiin, annettu eteenpäin ja huomenna kipaisen viemään osan kirpparille.

Oon yrittänyt samalla vähän siivota, jotta saisin vihdoin testata uuden mattohankintani. Paketti tosiaan saapui jo eilen, mutten kurkistanutkaan sisään ennen kuin tunti sitten. Nyt mun oli sitten heti napsittava muutama kuva, vaikkei matto ole vielä suoristunut ja keinovalossa kuvaaminen on syvältä. 

Tässä se nyt on. Suurin matto, mitä oon koskaan omistanut. Mun mielestä isompi on selkeesti parempi, mutta mitä mieltä te ootte? Onko koolla väliä? ;)Koko mattoa on mahdotonta saada kuvaan. Strategiset mitat on sopusuhtaiset: 3m x 3m. Vaalea yksilö matkasi meille Ruotsista ja kaikki meni ok, vaikka jahkailin tilauksen tekemistä melko pitkään. Netissä firmasta oli melko eriäviä kokemuksia. Mulla ei ainakaan toistaiseksi ole valittamisen aihetta.

Kävin muuten tänään ihmettelemässä toistakin suurta juttua. Meidän lähikirpparin entiset yrittäjät avasivat tänään mielettömän kokoisen uuden kirppis/outletmyymälän. Siellä suurta oli ihmismäärän ja tavaramäärän lisäksi myös jonotukseen kulunut aika. Kyse ei suinkaan ollut hitaasta palvelusta, vaan älyttömästä ihmisryntäyksestä. Onhan huikea mesta. Harvemmin oon kirpparilla nähnyt liikenteenohjaajia ja ilmaista juomatarjoilua kassajonossa hikoileville asiakkaille. Täytyy mennä uusiksi, kunhan alkuryysis helpottaa. 

Nyt on mentävä jatkamaan hommia, että ehtii illalla hetken hengähtääkin. Koitan saada teille  lähipäivinä vähän laadukkaampaa kuvamateriaalia. Ihanaa lauantai-iltaa <3


4 kommenttia :

 1. Kyllä tässä tapauksessa koolla on iso ero! Suurempi on parempi! Mietinkin et niiin tyypillistä et suomalaisis kodeis on huoneenkokoon nähden ja sisustukseen sopimattoman kokoinen matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt matto on just sen kokoinen, kuin halusinkin.Oli vaan vaikea löytää mieluisa, jonka hinta ei ois hiponut pilviä.

   Poista
 2. Pakko kysästä että mistä maton olet tilannut? :) Hyvältä näyttää, itse olen kans sitä mieltä että monesti ihmisillä on aivan liian pieniä mattoja tilaan sekä kalusteisiin nähden. Tottahan tietysti sekin että ei täällä juuri 160x230cm isompia edes löydy, paitsi ikeasta.

  VastaaPoista
 3. Matto on tilattu Carpet Vistalta. Vähän jännitti tilata, kun en löytänyt googlettamalla juurikaan kokemuksia kyseisestä putiikista. On ilmeisesti samaa firmaa Rug Vistan kanssa, joten lopulta uskaltauduin. Kaikki meni tilauksen ja toimituksen suhteen hyvin.

  VastaaPoista