.

maanantai 24. elokuuta 2015

Minimuutos makkarissa, osa 1Nyt on makkarin minimuutos tältä erää valmis. Jaan kuitenkin nyt teille vain puolet huoneesta, koska ilta-aurinko esti tehokkasti toiseen suuntaan kuvaamisen. Tai oishan se onnistunut, mutta allekirjoittaneen varjokuva jokaisessa kuvassa ois saattanut hieman häiritä.


Hylly saa nyt toistaiseksi olla tuossa yöpöydän korvikkeena ja valaisimetkin klikkasin jo myyntiin. Mainoslehtisestä väsätty DIY-taulu pääsi paikoilleen Moonin viereen ja Muuramen laatikosto vaihtoi puolta jo aiemmin. Aiemmin yöpöytänä ollut Ikean tuunattu lipasto meiltä vielä löytyy, enkä sitä uskalla myydä, jos mieli hyllyn suhteen muuttuu. Naisellahan on tunnetusti oikeus muuttaa mieltään.


Ne tyynyt täältä puuttuu edelleen, mutta näin laiskana sängynpetaajana se ei pahemmin haittaa. Hyvä jos kerran parissa viikossa jaksan pedata päiväpeiton paikolleen.


Huomenna saatte nähdä myös huoneen toisen puolen. Vaikka eipä näin kompaktissa huoneessa mitään maata mullistavia muutoksia sielläkään ole. Pienikin vaihtelu kyllä kummasti virkistää, kun tässä huoneessa niitä muutoksia tapahtuu meillä vähiten. 

Kivaa alkanutta viikkoa! Mä odotan innolla, saadaanko huomiseksi se luvattu hellepäivä. Mitä lämpimämpi, sen parempi, jos multa kysytään.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti