.

torstai 13. elokuuta 2015

Sileä seinäSain tosiaan viime viikonloppuna vihdoinkin maalattua eteisen seinän. Ei oo vielä ihan täyttä vuotta ollutkaan to do-listalla. Kyllähän se maalaus ois ollut ihan helppo homma tehdä aiemminkin, mutta kun oli pakko ensin pakkeloida ja hioa useampi vanha reikä piiloon. Ei kuulu mun lempparihommiin.


Muutos ei oo suuri. Aiemmin Qualyn naulakoita oli 4, mutta pinkit siirtyivät vastapäiselle seinälle tytön avaimia ja sateenvarjoa varten. Hang it all siirtyi noin 20 cm oikealle. Meillä tässä tuulikaapissa säilötään vain tytön takki ja kaikkien arkikengät. Muu vaatesäilytys on eteisen komerossa.

Maali löytyi kaapista valmiina ja luotin jälleen Clasun perusvalkoiseen. Sävy on selkeästi raikkaampi kuin aiempi. Omaan silmään muutoksen huomaa selvästi, mutta muut tuskin erottavat mitään. Sama juttu kävi keittiön ikkunaseinälle, jonka uus maalikerros ottaa mua edelleen silmään joka kerta. Olin ilmeisesti jo ehtinyt niin tottua nuhjuiseen ja kolhuiseen sävyyn.

Rinnakkain laitettuna eri päivinä otetut kuvat muuten näyttävät tosi erilaisilta. Ensimmäinen kuvattu keskellä päivää. Jälkimmäinen illan jo hämärtyessä.2 kommenttia :

 1. Maalarinvalkoisella ja puhtaanvalkoisella maalilla on muuten yllättävän iso ero. Huomasin sen kun maalasin yhden olkkarin seinistä jälkimmäisellä. Niin paljon parempi. Mullakin on edessä elämää isompi pakkelointiprojekti. Eri kokoisista telkkareista on jäänyt muistoksi reikäjuustoseinä ja pahoin pelkään, ettei siitä saa katseen kestävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä totta. Puhtaan valkoinen näyttää omaan silmään edelleen hämmentävän valkoiselta.
   Mä tasoitin seinän melko suuret reiät pikatasoitteella, joka kyllä toimi hyvin. Betoniseinästä ei ihan peilisileää saa, joten siihen nähden tästä tuli ihan hyvä.

   Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

   Poista