.

torstai 30. heinäkuuta 2015

Inspistä ja ideoita..ja taas sitä mennään. On/off-virkkaajalle pärähti päälle taas inspis, kun fb-kirpparilta bongasin Oma Koppa-kirjan muutamalla eurolla. 


Sen verran on kuitenkin jäänyt noita keskeneräisiä projekteja, että kirjan ohjeisiin en heti pääse syventymään tekemisen merkeissä. Inspis kuitenkin iski välittömästi sillä seurauksella, että oon saanut käteeni jo kaks rakkoa ja peukalo on tutusti puutuneessa olotilassa. 


Tää kirjahan on ilmestynyt jo kauan sitten, mutten oo malttanut uutena hankkia. Vähän alkoi mietityttää, oisko musta tekemään joku vaate. En oo nimittäin koskaan saanut vaatekappaletta aikaiseksi kuin ompelukoneella. Vai lasketaanko yläasteen pariton sukka ja yksinäinen lapanen?

Tätä kirjaa kyllä voi ihan vain selaillakin.  Ideat on kivoja ja kuvat kauniita. Ehkä mä vielä mietin tota vaateasiaa sillä aikaa, kun yritän puurtaa keskeneräisen maton ja alkutekijöissään olevan pyykkikorin valmiiksi. Ei kai niissä nyt kovin kauaa voi mennä...2 kommenttia :

 1. Toi kirja on aivan huippu! Tykkään VMSn tyylistä jättää ajatusta omille ideoille,näitä pystyy muokkaamaan vaikka kuinka. Vaatteet tulee yllättävän nopeasti valmiiksi,anna mennä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy kyllä vielä funtsia tota vaatteiden tekemistä. Mä kun mielellään sovellan ja teen oman pääni mukaan ja kun vaatteista ei oo aiempaa kokemusta, niin homma saattaa päättyä katastrofiin :D

   Kirja on kyllä kiva ja aion ainakin yhtä korua testata, kunhan saan vanhat projektit pois alta.

   Poista