.

tiistai 18. elokuuta 2015

Näkymättömiä töitä ja testaustaTäällä on tehty viime aikoina paljon niitä hommia, joita ei varsinaisesti edes huomaa. Tiedätte varmaan ne jutut, jotka osuu omaan silmään, mutta mitä muut tuskin huomaavat. Näitä on esimerkiksi valkoisen seinän maalaaminen valkoiseksi, sohvanpäällisten pesu, mattojen pesu, huonekalujen pintojen fiksaus yms.


Mä oon kuluttanut viime päivät just näissä hommissa. Ensin maalasin kaksi valkoista seinää valkoiseksi, sitten maalasin valkoisen hyllyn valkoiseksi, vahasin valkoisen ruokapöydän ja lavuaarit valkoisiksi, pesin sohvanpäälliset ja huomenna aion pestä yhden maton.

Näissä hommissa ärsyttävintä on se, että vaikka väännät hommia hiki hatussa, niin lopulta eroa tuskin huomaa. Niinpä mun oli pakko kaiken tän näkymättömän raatamisen vastapainoksi koittaa jotain sellaista, joka näyttääkin aavistuksen erilaiselta entiseen verrattuna.


Muuramen laatikosto siirtyi sängyn toiselle puolelle. Ikean pieni lipasto väistyi ainakin toistaiseksi tästä huoneesta muualle ja vanha maalattu hylly sai levyihinsä uuden maalipinnan ja pääsi toimimaan yöpöydän korvikkeena. Vielä en tiedä, tuliko se jäädäkseen. Jos tuli, niin valaisimet menee vaihtoon. 

Uusia en silti aio ostaa, mutta aion testata ainakin Blockin tai Origon soveltuvuutta lukuvaloksi. Nää nykyiset ei sovi tän hyllyratkaisun kanssa ollenkaan.

Mitäs mieltä te ootte? Mua häiritsee tällä hetkellä tässä huoneessa niin moni muu asia, etten osaa ajatella, onko tää hyvä vai ei. Huonekalujen siirtely kun saa aina aikaan ketjureaktion. Nyt ois yks seinähylly siirrettävänä ja taulutkin näyttää olevan ihan miten sattuu. Pakko kuitenkin ensin sulatella tätä hetken aikaa ennen kuin alan tekemään uusia reikiä seiniin.2 kommenttia :

 1. Niinpä...hommia painaa, mutta mitään ei huomaa...tuollaiset jutut ovat ärsyttäviä, mutta välillä pakko hoitaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset hommat on erityisen ärsyttäviä, kun ei varsinaisesti huomaa työnsä tuloksia. Tai jos huomaa, niin jotain meni pieleen :)

   P.s. Toivottavasti mun matonpesua ei huomaa värien sekoittumisesta. Jännittää.

   Poista