.

tiistai 4. elokuuta 2015

Fly me to the MoonTaas vierähti muutama päivä ihan huomaamatta. Kirpparikuorma on roudattu myyntiin ja nyt voi hetken hengähtää. Tämän illan hengähdän terassilla auringosta nauttien. Ihanaa, että näitä lämpöisiä päiviä näyttäis nyt tulevan elokuulle enemmänkin. Pidän peukkuja.


Täällä on pitkästä aikaa kesken pieniä sisustusjuttuja. Ei mitään suurta ja mullistavaa, mutta osa kesälomalla tehdyistä pienistä sisustushankinnoista on vaan jäänyt paperikasseihin odottamaan inspiraatiota. 

Herra Kuu lähti mukan Uumajan Design Butikenista. Vaasan printtivalikoima on nimittäin surkea, enkä mä mielellään tilaa yksittäistä printtiä mistään. Ärsyttää ihan liikaa, että hintaan tulee pääsääntöisesti kolmasosa lisää postikulujen muodossa.


Vaikka julisteella on kohtuulliset mitat (50 x 70cm) näyttää se tästä kuvakulmasta kovin pieneltä tuossa sängyn päädyssä. Se tulee kyllä saamaan viereensä jotain pienempiä kehyksiä, kunhan hetken pohdin valintojani. 

Tuli nimittäin hankittua Lagerhausista niin monta hyvää vaihtoehtoa korttien muodossa, etten heti osaa valita. Vähän myös mietityttää toi betoniseinän poraaminen. Turhia reikiä en halua tehdä, koska niistä eroon pääseminen on melko työläs projekti. 

Aarnion kankaista ommellut elukkatyynytkin ovat muuten kulkeutuneet tytön huoneesta meidän makkariin ihan vahingossa. Tuskin ovat kuitenkaan tänne jäämässä. Rehellisesti kehtaan myöntää, ettei meillä oo viime viikkoina pedattu sänkyä kovinkaan montaa kertaa, joten koristetyynyt eivät oo edes käväisseet mielessä. Mietitään niitä sitten vaikka syksymmällä.

Mitenkäs teidän viikko on startannut? Paistaako aurinko ja helliikö helle? Mitäs mieltä hankinnasta;?Onks tää jo niin nähty ja sou läst siisön? 2 kommenttia :

 1. Symppis herra Moon :)
  Ihania elokuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä symppis :)
   Aurinkoisia päiviä sinne myös <3

   Poista