.

maanantai 17. elokuuta 2015

Vanhoja akkojaHyvää alkanutta viikkoa! Itselläni se starttasi vähän nihkeästi, mutta se ei ollut mitään verrattuna mun työläppärin käynnistymisongelmiin. Lähetin koneeni muutaman päivän korjausreissulle ja yritin selviytyä työpäivästä kunnialla kännykän varassa. 

Onneksi hienot kelit ja auringonpaiste näyttää jatkuvan, joten en viitsi masentaa itseäni tällä vastoinkäymisellä. Oon sitä vastoin viettänyt koko illan terassilla kirja kourassa ja nauttinut lämmöstä. 


Päätin kuitenkin tulla blogin puolelle esittelemään tyttären uusimman keräilykohteen. Maatuskarakkaus palasi takaisin yhtä yllättäen kuin se aikoinaan loppuikin. Onneksi vanhassa jo pois myydyssä kokoelmassa oli tasan yksi Pietarista kiikuttamani "kolmeosainen" akka. Nämä kaksi on vastaavasti ostettu kirpparilta.

Maatuskat vähän jakaa mun mielipidettä. Mä toisaalta tykkään niistä ja toisaalta en. Mietin jo, miten ne laitettaisiin esille, mutta toistaiseksi niillä leikkiminen on sen verran kivaa (siis tyttären mielestä), etten oo jaksanut miettiä niille hyllypaikkaa. Saattaahan tässä käydä niinkin, että maatuskat taas lähtevät seuraavassa kirpparikuormassa uutta kotia etsimään.

Mitä mieltä sä oot maatuskoista? Sisustushirvityksiä vai kivoja katsella?


4 kommenttia :

 1. Itse tykkään. Meiltä niitä löytyy tyttäreni huoneesta. Maatuskoja löytyy harmittavan harvoin kirppareilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me löydettiin nää yllättäen peräkkäisillä kirpparireissuilla, vaikka mäkään ei muista usein törmänneeni.
   Maatuskat on ihan kivoja, kunhan niille on järkevä paikka ja määrä pysyy jokseenkin kohtuullisena. Meillä pyörivät toistaiseksi pitkin lattioita :)

   Poista
 2. Meillä haettiin viikko sitten Miilan vanhat maatuskat varastosta. Ja ne on nyt ihan pop poikien mielestä, en kyllä ois uskonu 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en nyt tajua, mistä tää innostus yhtäkkiä tuli takas. Niitä jaksetaan purkaa ja koota yllättävän monta kertaa putkeen. Mutta eipä niillä sit juuri muuta tehdäkään :)

   Poista