.

tiistai 25. elokuuta 2015

Makkarin minimuutos, osa 2Nyt vuorossa eilen lupailemani osa 2 makuuhuoneen pienistä muutoksista. Seinähyllyn siirto toiselle seinälle sai aikaan pakkelointi- ja maalausoperaation. Puhtaan valkoisella mentiin taas, koska sitä oli kaapissa valmiina. Ja valkoiseksi seinä olisi jäänyt joka tapauksessa.


Granitin vaijerin siirsin hyllyn tilalle, koska se näytti jotenkin typerältä ja yksinäiseltä tuolla sängyn jalkopäädyssä olevalla seinällä. Se seinä onkin nyt täysin tyhjä ja saa toistaiseksi niin ollakin.Tää huone ois tällä erää valmis. Verhot pitäis vaihtaa, mutta sitä hommaa inhoan sen verran paljon, etten jaksa kyseiselle projektille uhrata vielä ajatustakaan. Lupaan vaihtaa viimeistään ensi keväänä ikkunanpesun yhteydessä. Saman aikataulun uskallan luvata myös puuttuville koristetyynyille.

Eipä tämänkään huoneen valkoiset seinät huuda enää tyhjyyttään. Ja seinähyllyn siirto oli ehdottomasti järkevä ratkaisu, joten mun mielestä tää on näin parempi. Tiedä sitten, miten kauan oon sitä mieltä. Onneksi maalia ja pakkelia jäi jäljelle ;)10 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää :) Olet kai laittanut tavalliset hyllyt Stringin sivupaneeleihin...? Laitoitko mitään topparia niihin vai ihan vaan irrallaan ? Miettinyt samaa yhteen kohteeseen, kun ovat niin tyyriitä nuo Stringin omat hyllyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää hylly on itse asiassa joku "ei minkään merkkinen" vintagelöytö huuto.netistä. Maalasin vain silloin alkuperäiset hyllyt valkoisiksi. Näissä hyllylevyissä on urat pohjissa, joten pysyvät hyvin paikoillaan.

   Oon kyllä nähnyt itse tehtyjä hyllylevyjä Stringin kannattimissa ja hyvin toimivat nekin. Ehkä kannattaa vaan laittaa hyllylevyt reilummin kannattimien "yli". etteivät putoa kovin pienestä tönäisystä.

   Poista
 2. Pienellä vaivalla näkyvää muutosta - se on ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Meillä tehdään tosi harvoin mitään isompia hankintoja tai muutoksia. Kummasti piristää nää pienemmätkin jutut. Varsinkin, kun on tullut katseltua noita lähes tyhjiä seiniä jo melko pitkään.

   Poista
 3. Wautsi! Todella kaunis ja harmoninen makkari! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt tuli mukaan ripaus väriä, joka on kyllä mukavaa vaihtelua muuten niin mustavalkoiseen makkariin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Kauan se kestikin, että jaksoi tehdä jotain tälle pitkään laiminlyödylle tilalle. Tuolla kun tulee vietettyä niin vähän aikaa silmät auki :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Kauan siinä meni, että sain aikaiseksi tehdä makkarin valkoisille seinille jotain :)

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista