.

lauantai 22. elokuuta 2015

Liikaa vaihtoehtojaPostikortit on kivoja ja halpoja piristyksiä sisustukseen. Niillä on helppo saada vähän jotain pientä vaihtelua, mutta kun valinnanvaraa on niin paljon.


Kun pelkästään Lagerhausista  lähti mukaan tällainen määrä erilaisia vaihtoehtoja, niin miten näistä voi pystyä poimimaan esille vain muutaman.


Mitkä on sun lempparit? Ja laitatko itse kortit mieluummin esille kehystettynä vai rennommin teippaamalla seinään tai magneetilla jääkaapin oveen? 

Täällä on tänään terassilla lojumisen lisäksi ripustettu makkarin taulu, siirretty makkarin seinähylly ja äsken kävin pakkeloimassa yhden seinän. Maalaaminen saa jäädä huomiseen. Nyt aion hetken (taas) vaan olla. Pakko nauttia täysillä näistä kaikista lämpimistä päivistä ja illoista.

Ihanaa lauantai-iltaa teille kaikille!


2 kommenttia :

 1. Nää on niin kivoja! Meillä on kolme näistä myös ja saman ongelman kanssa painittiin, kunnes keksittiin että näitä voi ripustaa sellaiselle Granitin tm. vaijerille nipsuilla ja vaihdella maun ja fiiliksen mukaan vaikka kerran kuussa. Mä olen tehnyt myös paljon kollaaseja korteista, kun en ole osannut valita kivoimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt me ollaan niin samiksia :) Näistäkin osa on päätymässä samaiseeen Granitin vaijeriin, kunhan saan seinän maalattua ja viritettyä vaijerin uudelle paikalleen.

   Kivoja kortteja tulee nykyään vastaan jatkuvasti ja mulla on tapana sortua niiden ostamiseen ihan liian usein.

   Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista