.

lauantai 29. elokuuta 2015

Kassiin unohtuneetMä oon selkeesti shoppaillut kesälomalla akuuttiin tarpeeseen. Löysin nimittäin tänään kassillisen lähes unohtuneita sisustusostoksia. Niin siinä käy, kun ostaa juttuja, joita ei voi tai tarvitse heti ottaa käyttöön.Uumajan reissulta ostetut Lagerhausin tiskiaine ja keittiösaippua on unohtuneet ihan siitä syystä, ettei vanhat meinaa loppua millään. Mä en koskaan vaihda pulloja kesken, joten nää ei tuu ihan lähiviikkoina pääsemään käyttöön. En oo vielä edes nuuhkinut tuoksuja.

Kassista löytyi myös kauan metsästämäni Nicolas Vahèn kylmälaukku, joka myös onnistui missaamaan meidän molemmat rantareissut, jolloin sille ois ollut käyttöä. Ehkä se sitten ens kesänä pääsee käyttöön. Ratian raidalliset käsipyyhkeet sentään ripustin tänään vessaan. 

Mä oon mielestäni melko maltillinen shoppailija, mutta silti mun kauankin harkitsemani ostokset saavat usein olla viikkotolkulla kassissa eteisen lattialla. Käykö kenellekään muulle koskaan näin? 

Kivaa lauantai-iltaa kaikille. Täällä jo kuuluu rakettien pauketta, joten juhlinta kesämökeillä on ilmeisesti jo startannut. Täytyy ehkä illalla istuskella ulkona fiilistelemässä. Toivottavasti se kesä ei kuitenkaan ihan vielä lopu.

4 kommenttia :

 1. Itse suunnittelin yli vuoden uuden keittiön lampun ostamista, ja ostamisen jälkeen se odotti pari viikkoa että saatiin kattoon saakka. Joskus niin vaan käy. Kivoja hankintoja olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy melkein aina noin :) Vähintään pari päivää pitää antaa ostosten odottaa paikalleen pääsyä.

   Poista
 2. Meillä on kaapissa myös tuota samaista käsisaippuaa. Tuli ostettua jo viime jouluna, mutta vanha ei meinaa loppua kulumallakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävää, että jotkut aineet on niin riittoisia, että hullut sisustajat joutuvat hilloamaan hankintojaan kaapeissa kuukausitolkulla :)

   Poista