.

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Bloggareiden shoppailureissu Uumajaan

*Blogiyhteistyö

Meillä Vaasan ja lähialueiden bloggareilla on oma Facebook-ryhmä. Ollaan järjestetty aiemminkin yhdessä erilaisia tapahtumia ja tapaamisia, mutta tällä kertaa meille annettiin mahdollisuus lähteä Uumajaan Wasalinen kyydissä.


Wasaline tarjosi meille laivamatkat, kokoushuoneen sekä maittavat ruokailut molemmilla matkoilla.Menomatkalla herkuttelimme saaristolaispöydän antimilla ja paluumatkalla nautimme kolmen ruokalajin A´la Carte-illallisen. Lisäksi saatiin piipahtaa laivan komentosillalla.


Mukana oli 13 bloggaria sekä 3 minimatkustajaa. Ryhmäkuvakin yritettiin reissun päätteeksi saada, mutta suunnitelma jäi lopulta haastavista kuvausolosuhteista johtuen toteuttamatta.


Kyseessähän ei ole mikään loistoristelijä, mutta laivalta löytyy kaikki tarvittava. Yhdensuuntainen matka kestää vain 4 tuntia, joten eipä tuossa ajassa kovin kummoista viihdykettä edes kaipaa. Hinta on muuten älyttömän kohtuullinen (jonka vuoksi allekirjoittanutkin on piipahtanut Ruotsinmaalla muutaman kuukauden välein). Meno-paluu maksaa aikuiselta 39€. Tarkempia hintatietoja voit kurkkia täältä.

Lapset on otettu hyvin huomioon ja kesäaikaan laivalla on oma leikittäjä perheen pienimmille. Risteilyemäntämme myös vinkkasi kivoista teemaristeilyistä tulevalle kesälle.

Uumaja on muuten vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunki, joten nyt jos koskaan kannattaa piipahtaa lomailemassa naapurimaassa.

Huomenna päästään blogin puolella kurkkimaan Uumajan sisustusliikkeiden tarjontaa. Suuresta kuvamäärästä johtuen en kehdannut läväyttää kaikkea samaan postaukseen.

*Laivamatkat ja ruokailut saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.
Osa kuvista lainattu luvalla. Kiitos Sannis ja Katharina kuvien lainasta.8 kommenttia :

 1. Olisinpa päässyt mukaan, mut oli just tämä valmistujais/yo-viikonloppu. Viime vuonna käväisin 2 kertaa Uumajassa ja kyllä tänäkin kesänä pitäis taas päästä. :) Mahtava juttu, että saatiin taas yhteydet sinne suuntaan pelaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kätevää matkustamista. Ei hirveesti tarvi suunnitella, jos käy vaan poikkeamassa shoppailemassa. Täytyy varmasti myös käydä taas kesällä pyörähtämässä uudelleen.

   Poista
 2. Aijai miten hieno reissu teillä onkaan ollut!!! Niin sitä vaan et miks asun sen 80kilsaa Vaasasta:D Kiva posti, tuli hyvä mieli lukee tämä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen lämpimästi pyörähtämistä Uumajassa. Kivoja kauppoja ja kaunis kaupunki. Alkoi vähän houkutella myös kesän hotellipaketit.

   Poista
 3. Oli varmasti mukavaa tuollainen laivareissu tehdä mukavalla porukalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa. Bloggarit taitaa olla ihan oma ihmisryhmänsä. Juttu luistaa aina, kun nähdään, vaikka kokoonpano on ollut joka kerta eri.

   Poista
 4. Ai vitsi että kuulostaa mukavalta :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva reissu, joskin pitkä päivä aina vähän verottaa seuraavan päivän energiatasoa :)

   Poista