.

torstai 26. kesäkuuta 2014

PeilailuaPeilipinnan(kin) kuvaaminen on muuten aika ärsyttävää hommaa. Tein tänään pieniä sisustusjuttuja tytön huoneessa, koska aiemmin peiliovessa ollut kirjainjuliste tuhoutui mystisesti ja tilalle piti saada jotain muuta.


Ensin yritin asettua niin, etten itse olisi kuvassa. Sitten tajusin, että tuosta peilistähän tietenkin heijastuu huoneen toisella laidalla vallitseva käsittämätön kaaos, joten jouduin vähän siivoilemaankin (avasin siis ylimmät laatikot ja sutaisin käsivarrella romun pöydältä laatikoihin).


Imukuppivaijerihan on aiemmin hengaillut eteisen peilissä, mutta tässä se on kuitenkin käytännöllisempi. Lisäksi laitoin pari tuliaisiksi saatua hai-pidikettä.


Mulla on näihin peililiukuoviin viha-rakkaus -suhde. Mä tykkäsin niistä kovasti silloin, kun mun vaatteet oli näissä komeroissa. Lapsen huoneeseen ne ei taas mun mielestä hirveän hyvin sovi.
Lapsi kuitenkin kasvaa, joten varmaan noista taas joskus on enemmän hyötyä kuin haittaa.


Sen mun massiivisen siivousoperaation jälkeen oli lähes välttämätöntä kuvata myös toi siistitty nurkka. Voisin kuvitella, ettei kuva enää kerro mitään tämänhetkisestä tilanteesta, koska kuvasin 3 tuntia sitten.


Edelleen mä mietin, et pysyykö jonkun 5-6 -vuotiaan huone oikeesti siistinä edes päivän? Ja niitä päiviä ei sit lasketa, kun ei olla kotona :)


10 kommenttia :

 1. Noi verhot ovat niiiin kauniit:) Siellä Robin on vielä kova sana ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot ovat kyllä vieläkin mieluisat. Aikoinaan kyllä otti koville ne ostaa, kun hinta oli melko kova.
   Robin ja Cheek ovat vieläkin lemppareita. Mä haluaisin kovasti vaihtaa ton julisteen johonkin vähän pienempään, mutta ei oo löytynyt neidille mieluisaa.

   Poista
 2. Muah! Peileistä ja muistakin heijastavista pinnoista kuvaaminen on kyllä yks saakelin ärsytysmomentti! Mäkin niin tossa alkukuusta ajattelin, että teen postauksen eteisen itse maalatusta peilistä. Ja kilin paskat, siihenhän se tyssäs, etten jaksanut alkaa siivoamaan sitä peilikuvassa näkyvää kaaosta... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoi hymyilyttää :) Niin samat fiilikset oli mullakin. Aina kun siirryin muutaman sentin, päätyi taas joku uusi romu kuvaan :D

   Poista
 3. Meillä ollut tytön huoneessa jatkuva kaaos varmaan jo puolivuotta. Menen huoneeseen aikeenani kerrankin siivota se kunnolla ja heittää ylimääräisiä pois.. no menee se 10 min kun turhaudun ja lähden pois :D sellainen kaaos siellä kesytettävänä, mutta vielä joku päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä siivoan ja karsinkin tavaraa usein, mutta kun neiti keräilee ulkoa kiviä, erilaisia roskia ja muuta, joita on pakko säilyttää, on kaoksen hallitseminen melko hankalaa :)

   Poista
 4. Robin! <3 Kaunis huone tyttösellä. Toimisikohan jokin mieluisa porkkana, jolla äippä saisi neidin juksattua itse siisteyden ylläpitoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä on kokeiltu siivouksessa lahjontaa moneen kertaan. Välillä oon jopa laittanut osan leluista omaan säilööni ja luvannut palauttaa siivouksen jälkeen. Ei oo vielä tarvinnut takaisin antaa :)

   Poista
 5. Ihana huone! Meidän neidillä ei ainakaan pysy huone siistinä edes päivää (6v), kun taas pikkuveli (4v) siivoaa lähes aina sotkunsa kun pyytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä myös uskon, että toi siivoaminen on jotenkin perusluonteessa. Joillakin sujuu hyvin ja joillain ei auta lahjonta eikä uhkailu :)

   Poista