.

tiistai 24. kesäkuuta 2014

2nd hand designOmassa Facebook-profiilissani tänään kerroinkin kasvattaneeni melko tarkkasilmäisen design-bongarin. Meillä bongataan sujuvasti Componibilit, Kupla-lamput ja Marimekot sekä tiedetään, kuka on Eero Aarnio ja mitä hän on suunnitellut.

En oo harrastanut mitään aivopesua tai tuputtanut tietoa, joten tajusin, että ilmeisesti mun tulee puhuttua näistä jutuista melko paljon, vaikken oo tajunnut kenenkään kuuntelevan (saati sitten olevan kiinnostunut).


Opeteltiin sitten ihan tarkoituksella yhdessä yks uusi juttu: Uten Silo. Sellainen nimittäin jälleen meille muutti.
Tää hankinta on kuitenkin siinä mielessä edellistä parempi, että löytyi edullisesti (siis mun mielestä. Tyttö totesi sen olevan tosi monta rahaa) käytettynä.

Kun eka tällainen meille saapui, ois tyttö heti halunnut itselleen samanlaisen. Yritin silloin selittää, miten kallis juttu se on. Niinpä olikin ihan älyttömän kiva, että sain tämän toiveen kuitenkin toteutettua. Edes musta väri ei haitannut, kun selitin, miten monta rahaa halvemmalla tämä lopulta meille saapui. Ainakin materialistisilla jutuilla pystyy opettamaan rahan arvoa.


Ihan kaikkia elämänjälkiä en saanut poistettua edes autovahalla, mutta kun sijoituspaikka on alle kouluikäisen huone, on niitä jälkiä taatusti tulossa jatkossakin.


Koska meillä asuu varsinainen neiti Hulda Huoleton; sovittiin, että tähän laitetaan eniten sellaisia juttuja, jotka ovat aina hukassa. Myönnän tökänneeni helmitaulun tohon ihan muuten vaan :)

Ootko sä tehnyt hyviä design-löytöjä käytettynä? Mikä on kohtuullinen hinta käytetystä? Onko se puolet uuden hinnasta? Vai vieläkin vähemmän?4 kommenttia :

 1. Ihana Uten Silo! Haaveissa täälläkin! Ihan huippua, että löysit sen käytettynä ja säästit selvää rahaa, jee:)!!! Tuollaiset design-löydöt on ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytetty design on kyllä ihan parasta. En ois muuten koskaan malttanut toista ostaa.

   Poista
 2. Meillä noita sais olla joka huoneessa :) siis jos sovittais et siihen laitetaan just ne jotka on jatkuvasti jukassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolla logiikalla sais toki meilläkin olla useampia. Jännä nähdä,millaista roinaa tähän aikaa myöden kerääntyy :)

   Poista