.

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Bloggareiden sisustusilta Amaliassa*Postaus toteutettu yhteistyössä Amalian kanssa

Vietimme eilisen illan vaasalaisten bloggareiden kanssa Hovioikeudenpuistikolla Amaliassa. Amalia on kukka- ja sisustuskauppa, joka ainakin itselleni oli täysin uus tuttavuus. Kyseessä on täyden palvelun kukkakauppa, josta saa lisäksi todella kivoja sisustusjuttuja.


Myymälöitä on kolme; Oravaisissa, Uusikaarlepyyssä ja Vaasassa. Lisäksi löytyy myös nettikauppa.


Paikalla oli 17 (tai jotain) bloggaria. Tarjolla oli kuohuvaa sekä pientä syötävää, sekä illan ajan -20% alennus myymälän tuotteista. Ja joo, ostin jotain.Vaikka tää liike ei nopealla silmäyksellä ole ehkä ihan mun tyyliä, löysin kuitenkin tooooosi monta juttua, jotka olisin voinut meille kotiuttaa.


Tää on myös just sellainen liike, jonka voi kiertää ympäri viis kertaa ja joka kerralla löytää jotain uutta, jota ei aiemmin huomannut.


Lopuksi saatiin mukaan ihanat goodiebagit. Sisällön esittelen teille myöhemmin.

P.s. Tuolla kukkakylmiössä tuli napsittua varmaan 30 kuvaa. On ne kauniita. Mikähän kumma siinä on, että meidän kukat tapaa olla aina jotenkin eri näköisiä. Niissä on lähinnä ruskeaa ja keltaista :)

Kiitos Amalian Annalle ja Annelle kivasta illasta. Ja erityiskiitos jälleen Vaasalaiset bloggarit-ryhmälle. Aina yhtä hauskaa räpsiä kilpaa kuvia :)

*Postaus toteutettu yhteistyössä Amalian kanssa2 kommenttia :

  1. Mites toi huonekuusi, onko vielä henigssä? :D Mä niin tahtoisin semmosen kans, mutta kun ei meillä oo tason tasoa, mihin semmosta laittaa. Nyyh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse asiassa tiedä :) En oo nähnyt sitä pariin päivään. Täytyy ehkä soittaa isännälle ja kysyä kuusen vointia. Ei mullakaan sille vielä mitään paikkaa oo, mut kai sen jonnekin saa iskettyä.

      Poista