.

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Onnekas sattuma ja päivä voimapuistossaTänään startattiin heti aamupäivällä kohti Power Parkia ja matkalla oli tarkoitus poiketa Kauhavan lanka-aitassa. 


Meillä kävikin hyvä tuuri, koska Kauhavalla oli jonkin sortin puukkomarkkinat ja lanka-aitassa oli varastomyymälä ja poistopiste täynnä pilkkahintaista materiaalia.


No kyllähän te tiedätte, miten siinä käy, kun neiti Vilèn pääsee pääsee ostamaan halvalla. Unohtui samantien ne uhoamiset siitä, etten enää trikookuteeseen koske. On nimittäin kaks kassillista kotiin kannettavaa.


Power Parkissa tulikin sitten pyörittyä jotain 6 tuntia. Pääsi nuori neitikin aika hurjiin laitteisiin huoltajan seurassa. Ei ehditty edes kaikkia kiertää.


Voin kyllä rehellisesti myöntää, ettei tuota pyörimistä enää kestä ollenkaan samalla lailla kuin nuorempana. Parin laitteen jälkeen oli aina pidettävä pieni hengähdystauko, jotta sai oman kroppansa tasaantumaan.
Oli kyllä kiva, mutta aika väsyttävä päivä. Aikaa ja rahaa tuolla saa palamaan mielin määrin, mutta eipä mekään olla poikettu edes joka vuosi.

Nyt voikin heittäytyä sohvalle ja painua pian unille. Mä oon ihan totaalisen loppu.


6 kommenttia :

 1. voi hitto..vieläköhän siellä lankaaitassa ois juhannuksen jälkeenki tommosia tarjouksia? no olipahan tahi ei niin varmaan "jotain pientä" mukaan lähtee, u know? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtään en osaa sanoa. Oli nimittäin meikäläisellekin ensimmäinen kerta ko. paikassa. Sattui ilmiömäisen hyvä tuuri alennusten kanssa. Mutta on siellä niin käsittämätön määrä kaikkea, että ois varmaan tullut ostettua joka tapauksessa jotain.

   Poista
 2. Meillä on tarkoitus matkata tänä kesänä Powerparkiin, koskaan ei olla käyty. Siellä on varmasti paljon kaikkea alle kouluikäisillekin lapsille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ainakin tosi yllättynyt, et 120cm pääsee jo tosi moniin laitteisiin vanhemman seurassa. Vähän jo itseäkin hirvitti osa niistä vempeleistä :) Siellä on kyllä mun mielestä tosi hyvin laitteita myös ihan pienille.

   Poista
 3. Hyvä tietää että löytyy pienillekin laitteita. Itse jätän laitteet väliin, ennen kävin kaikissa vauhtihirmuissa mutta nyt en uskalla enää mihinkään :D olisin varmaan maailmanpyörässäki silmät kii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutuu kyllä myöntämään itsekin, ettei oo enää ihan nuori. Ei noissa pysty enää pyörimään ja kummasti sitä on alkanut ajattelemaan pää alaspäin pyöriessään, et mitä, jos nää kiinnityssysteemit antaa periksi tai lähtee koko kori irti :D

   Poista