.

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Oi kuusipuu...Hyvää juhannuksenjälkeistä elämää. Takana on oman blogihistoriani pisin postaustauko ja kiva juhannus hyvässä seurassa. 

Tänään alkoi virallisesti kesäloma ja aloitin sen siivoamalla kämpän. Sen jälkeen olikin kiva saattaa loppuun taas yksi pieni, mutta keskeneräinen sisustusjuttu.


Mun laatikossa on jo kauan majaillut Köpiksen tuliainen; paperipusseja, narua ja tuikkuja ulkokäyttöön. Ei oo vaan tullut koskaan käytettyä, joten päätin uhrata yhden pussin kukkaruukuksi.


Huonekuusi on taannoisesta Amalia-illasta. Oli niin soma, että pakko se oli ostaa. Toivottavasti pysyy hengissä.


Paperipussi oli niin kuin tehty tälle. Sisään laitoin tuikkukipon pitämään vedet pois pussista. Pussi piti ujuttaa ruukun päälle veitsen avulla, mutta lopulta onnistui.


Yksi lomasuunnitelmista on tän seinän tapetin poistaminen. Tekis kovasti mieli kokeilla tähän sitä kalkkimaalia, mutten vaan uskalla tilata sitä netistä, kun en oo koskaan kyseistä maalia livenä nähnyt. Niinpä aion nyt ensin vetäistä seinän puhtaan valkoiseksi (koska sitä maalia sattui makkarista yli jäämään) ja tuumailen sitten rauhassa seuraavaa siirtoani.

Kivaa alkanutta viikkoa ja hyvää lomaa niille, joilla se on jo alkanut.2 kommenttia :

  1. Ihanat kuvat :) Itekkin tykkään kättää paperipusseja ruukunsuojina, näppäriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Paperipussi on tosiaan kivempi kuin monet ruukut. Tällä kertaa tuo kokokin oli ihan täydellinen.

      Poista