.

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Onnettaren suosikki??Koska oikea kukkakimppu on meillä harvinaisuus, päätin omistaa sille ihan oman postauksen. Minä, joka ei kukista mitään ymmärrä, voitin nimittäin Amalian bloggaritapahtuman arpajaisissa upean kukkakimpun.


Just ennen voittajan julistamista kerroin muutamalle bloggariystävälle, ettei kukat oo sit yhtään mun juttu ja jotenkin ne ei tunnu sopivan meille. Kukat on jotenkin liian hienoja meille :)


Onhan tää kimppu kaunis. Noi pienemmät valkoiset kukat olivat kimpussa oikeasti ainakin 20cm pidemmät, mutta mulla ei ollut sellaista maljakkoa, jossa ne ei ois näyttäneet täysin typeriltä.


Niinpä päätin törkeästi mennä sorkkimaan ammattilaisen työtä ja lyhensin niitä reippaasti.


Just äsken kotiuduttuani olin melko tyytyväinen siitä, että napsin nää kuvat ennen perjantaista lähtöäni. Kimppu ei nimittäin enää tänään olisi ollut kuvauskelpoinen.


Mitäs mieltä te ootte leikkokukkakimpuista? Onko se arjen pieni piristys vai jotain sellaista, jota ei tuu koskaan itselleen hankittua? 


Mä saatan joskus harvoin napata marketista mukaani tulppaani- tai neilikkakimpun, mutta pääsääntöisesti meillä ei leikkokukkia näe. Kyllä mä niistä tykkään, mutta ne ei vaan jotenkin oo ihan mun juttu. Kaunis kukkakimppu on tietenkin kiva katsella, mutta mun mielestä se ei jotenkin sovi ympäristöönsä. Ne risut on jotenkin enemmän Kotikolmion tyyliä :)

Kivaa loppuiltaa ja alkavaa juhannusviikkoa!


7 kommenttia :

 1. Olet oikein hannuhanhi. :) Onnea arpavoitosta! No minähän olen leikkokukkien suurkuluttaja ja mielestäni ne sopivat jokaiseen kotiin. Riippuu tietysti myös lajikkeesta. Mutta jos leikkokukat ei tunnu omalta jutulta, niin onneksi niitä risujakin on saatavilla monenmoisia. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tuo kimppu on tosi kaunis. Kyllä Amalia osaa. :)

   Poista
  2. Kimppu oli kyllä kaunis (enää ei niinkään). Ehkä tää kukka-asiakin on enemmän sellainen tottumiskysymys. Mun hoidossa kun kukat ei pahemmin oo koskaan kukkineet, niin en oo ehtinyt niihin tottua :D

   Poista
 2. Kyllä risutkin ovat kauniita - ja jokainen somistaa niin kuin tykkää;)
  Itse tykkään kyllä ostaa viikonloppukimput melkein joka viikonloppu - minulle se on vähän sellainen rituaali, joka kertoo, että on viikonloppu. Ja tuleepahan raivattua sen verran pöydille viikon aikana kertyneet rojut pois;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just parasta, että kukista saa itselle hyvän fiiliksen. Se on just sitä arjen pientä luksusta ja ehkä myös vähän itsensä motivoimista.

   Poista
 3. Meillä on aina leikkookukkia...kesällä omasta pihasta tai tienvarsilta poimittuja...talvella kaupasta ostettuja..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kesäisn luonnonkukkia, mutta eipä ne montaa päivää kestä. Omasta pihasta ei rikkaruohojen lisäksi muuta löydy, mutta täytyy kyllä kokeilla joskus ostaa oikein kimppu kaupasta ja alkaa totutella kimppuihin :)

   Poista