.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Taitava tyttöLöydettiin eilisellä shoppailureissulla kiva DIY-pöllö Hemtexistä. Neiti O päätti ostaa tän ihan itse omilla rahoilla ja tänään sitten alettiin pöllöä kokoamaan.


Meillä kokeiltiin ekan kerran niitä "vanhanaikaisia" ompelukuvia joku viikko sitten ja siitä se innostus sitten alkoi.
Tässä pakkauksessa jäi kyllä mietityttämään, millä noi kaikki pienet osat ois ollut tarkoitus oikeasti kiinnittää. Tolla muovisella pallopäisellä neulalla ja paksulla langalla ei ainakaan.


Päädyttiin ompelemaan jalat, siivet ja kukka oikealla neulalla ja loput osat liimattiin kontaktiliimalla. Onneksi kaikki tarveaineet löytyi kotoa, ois muuten voinut jäädä harmittamaan.Tällaiset askartelupakkaukset on mun mielestä tosi kivoja, mutta mun mielestä siinä pitäis olla aina mukana ihan kaikki tarvittava. Siitä pieni miinus.


Tää on muuten sit Jethro-pöllö. Ettäs tiedätte. Auki jääneellä telkkarilla ei varmaankaan ollut osuutta asiaan :)

Mitäs te ootte tänään puuhailleet? Mä poltin itseni auringossa, pyörähdin kirpparilla ja pesin terassin. Yli puolet mun päivästä on kuitenkin kulunut ihan rehellisesti lojumalla terassilla tekemättä mitään. Ihanaa!

6 kommenttia :

 1. IIIK, ihana!!! :)) Täytyypä käydä katsomassa löytyisikö täältä meiltä päin tuollaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika hauska askartelu. Ja just sopivasti tekemistä, että jaksoi jälkikasvukin keskittyä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mun mielestä on kiva, että edelleen tehdään tällaisia "perinteisiä" askartelujuttuja, mutta vähän modernimmalla otteella. Ihan parasta ajankulua.

   Poista
 3. no ihanhan tuo on jetron näkönenki :D hahah..

  VastaaPoista