.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

DIY: Minimatot kopperossaNiinhän se menee, että joku pieni juttu saa aikaan ketjureaktion. Näin kävi meilläkin pitkästä aikaa. 
Sain lopulta ne pienet matot virkattua ja pesin vessan, jotta sain ne paikoilleen. 

Yritin saada muka laajemman kuvan tosta pienestä kopista, muttei se oikein onnistu. Värit on ihan mitä sattuu, eikä mitään järkevää kuvaa saa tuolla aikaiseksi. Ehkä tästä kuitenkin jollain lailla hahmottaa tilan. 


Eihän nääkään ihan täydelliset oo, mutta tulipa kokeiltua tätäkin. Tein itse asiassa lopulta kolme mattoa, mutta sille yhdelle (vähän erilaiselle) ei oo vielä paikkaa.


Kun matot oli paikoillaan, piti alkaa järjestelemään Stringiä. Siinä ei olekaan tavarat pahemmin vaihtuneet. Jemmasin peltipurkit toistaiseksi allaskaappiin.


Jo kauan aikaa sitten törmäsin Clasulla kivaan saippuapulloon, joka on nyt saanut palvella täällä. Toistaiseksi oon ollut siihen tyytyväinen.En muuten taas hetkeen yritä tuolla kuvata (ja tuskin siihen on mitään syytäkään). 

Kivaa keskiviikkoiltaa. Palaan kommentteihin myöhemmin, mutta nyt täytyy rientää kokoamaan palapeliä.


8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä älyttömän hankala kuvattava tollainen pieni ikkunaton tila.

   Poista
 2. Hienot matot! Meilläkin String-hylly aikaslailla samankokoisessa vessassa. Nyt kun näin kuvasi, harmittaa että laitoin hyllyn suoraan pöntön yläpuolelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mua aluksi häiritsi hirveesti laittaa se vessaan. Se kun on mun päässä jotenkin ala-arvoisempi tila :) Toimii vessassa kyllä loistavasti.

   Poista