.

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kaaoksen kesyttämistäMitenkäs muuten sitä lomapäivää viettäisi, ku siivoamalla taas jotain. Tänään käytettiin neidin kanssa neljä (!!!) tuntia hänen rojujensa siivoamiseen ja järjestelyyn. Ei siis edes imuroitu, vaan kollattiin läpi joka ainoa laatikko, kaappi, rasia ja purkki. Roskiin kuskattiin kaks muovikassia ja kirpparille pääsyä odottamaan päätyi samanlainen satsi. 

Käytiin läpi kaikki parikymmentä tehtävä- ja värityskirjaa ja irrotettiin "tekemättömät" sivut. Tuunattiin vanhasta mainoskansiosta niille säilytyspaikka ja heitettiin väritetyt roskiin.


Kansiossa on nyt sulassa sovussa noin 15 eri tehtäväkirjan sisältöä.Ja lopuksi lisättiin mukaan paperia, välilehdet ja muovitaskuja.


Tää kansiollinen ajankulua on siitä kätevä, että tehdyt sivut voi poistaa ja varmaan niitä uusia lisättäviäkin vielä tulee. Aika paljon pienempään tilaan tää menee kuin se kirjapino, joka painoikin heti useamman kilon.

On toi järjestely vaan älyttömän hidasta hommaa, kun saman kategorian krääsää tulee vastaan noin kymmenestä eri paikasta. Nyt on kuitenkin hetkellisesti kaikki oikeilla paikoillaan. Tekis mieli asentaa lukot laatikoihin, jotta järjestys säilyisi edes muutaman päivän :)8 kommenttia :

 1. Tosi hyvä idea ottaa tekemättömät sivut talteen. Yes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi paljon saatiin pinoja pienennettyä, kun heitettiin tehdyt pois.

   Poista
 2. Siis ihan loistava idea! Meillä olis kyllä tarpeen tehdä ihan sama juttu. Kaikkea on laatikot täynnä ja noita tehtävävihkoja on paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kyllä kertyy älyttömästi. Toivottavasti tällä systeemillä saadaan jatkossakin pidettyä pinot kurissa :)

   Poista
 3. Tosi hyvä idea tulevaisuuden kannalta. Muistan kuinka itelläkin paperia kertyi niin pirusti lapsena ja joka paikka täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollut just samanlainen paperihamsteri :) Ja oon mä vähän vieläkin.

   Poista
 4. Itsekin sitä joskus harrastanut että repinyt tekemättömät sivut talteen. Ne yleensä reissuun ottanut tytöille mukaan. Samaa hommaa pitäisi tehdä kun saisi pahvilaatikoita purettua rempan jäljiltä. Jos sinua hieman matkisi ja tekisi tuollaiset kansiot. Kaksi tyttöä, joten niitä tehtävävihkoja on Paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, miten paljon teiltä niitä löytyy, kun meilläkin kasa oli melko korkea. Täytyy yrittää jatkossa myös rajoittaa vähän uusien ostamista, kun meillä ei selvästikään ole hetkeen tarvetta niille :)

   Poista