.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

AskeettistaTänään paistaa aurinko. Sinänsä sääli, että jouduin taas käyttämään koko päivän kaappien koluamiseen. Tekosyyt ei tällä kertaa auta, koska Ikea-kuorma saapuu huomenna ja kaikki turha roju täytyy saada sitä ennen ovesta ulos.


Tyttären sänky lähti uuteen kotiin jo eilen. Ensin meillä intoiltiin lattialla nukkumisesta, mutta lopulta tässä ei viime yönä nukkunut kuitenkaan kukaan. 


Meidän sänky lähti uuteen kotiin tänään. Sen jälkeen hyökkäsin vaatehuoneen kimppuun. Pari isompaa juttua laitoin Facebookin kirpparille myyntiin ja loput romut lähtivät roskikseen. Omat turhiksi käyneet vaatteeni pakkasin kasseihin odottamaan lahjoituskuormaan päätymistä.

Uusien sänkyjen myötä säilytystilaa tulee sängynaluslaatikoiden myötä reippaasti lisää. Ihanin juttu siinä on se, että siivousurakan jälkeen sille ei varsinaisesti olisi edes tarvetta. On kuitenkin kiva päästä järjestelemään tavarat ja vaatteet vähän väljemmin ja järkevämmin. Vähän mua kyllä jännittää, millainen kaaos täällä huomenna on, kun yritetään saada koko kuorma kerralla sisään :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti