.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

DIY: Hyvin pyyhkiiTaas piti hurahtaa johonkin. Mä vähän tätä aavistelin jo ensimmäisten bamburättien valmistuttua. Helpot ja nopeat jutut vaan tapaa viedä aina allekirjoittaneen mukanaan. Plussaa tietysti myös siitä, että näitä voi vapaaasti soveltaa oman mielen mukaan, enkä anna kauneusvirheiden haitata luomisen iloa.
Näiden lankakerien loputtua aion taltuttaa hurahduksen järjen ääntä käyttäen. Enempää rättejä me ei lähivuosina tarvita. Siis jos nää kestää käyttöä, kuten kuvittelen. Mun tekis mieli kokeilla myös puhdistuslappujen tekemistä, mutten ehkä uskalla. Mitä jos mä hurahdan niihinkin??!

Käykö teille koskaan niin, että joku juttu vie ensin totaalisesti mennessään ja sitten muutaman viikon päästä on täysin valmis unohtamaan koko jutun loppuelämäkseen? Mulla tää on enemmän sääntö kuin poikkeus. Mulla on ollut kangaskassikausi, välillä ompelin kymmenittäin pieniä pussukoita. Sitten oli kääntökassikausi ja Marimekon pallorahejakin väsäilin joskus kymmenittäin. Kaikki sellaisia juttuja, joita ei ihan hetkeen huvita tehdä. Täytyis oppia kohtuuteen tässäkin asiassa.14 kommenttia :

 1. Bamburätti-arvontaa odotellen :D :D :D

  Hei, mut mulla on käynnissä ekopesuaine-arvonta, että kipaseppa osallistumassa ties vaikka pääsevät rättiesi kaveriksi keittiöösi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono idea toi arvonta :)
   Kävinkin jo osallistumassa arvontaan. Nyt vaan pidän peukkuja itseni puolesta.

   Poista
 2. Onpas kyllä hienoja rättejä! Taitava! Mä kanssa odottelen rättiarvontaa, hehee:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voi hyvin olla, että näitä päätyy arvontaan. Ei sitä tiedä, miten lapasesta tää harrastus vielä lähteekään :)

   Poista
 3. Annaaa.. ei sulla satu olemaan mitään kivaa sinistä/turkoosia väriä? Mä voisin ostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kun ei oo... En oo löytänyt kovinkaan montaa kivaa väriä näitä lankoja. Lupaan sulle infota, jos saan varastooni jotain sopivaa lankaa.

   Poista
 4. Nämähän on ihan superhienoja rättejä ja muutenkin kiva blogi :) Ja nuo kuvissa olevat tiskiainepullot löysivät joulunalla meidänkin kotiin Lagerhausista. Meidän blogissa www.kaikkipaketissa.fi on muuten parhaillaan menossa arvonta, jossa voi voittaa Lagerhausin kevätjuttuja kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista.
   Lagerhausin pullot on meillä täytetty jo useampaan kertaan ja edelleen ne miellyttävät silmää. Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista
 5. On kyllä kivat rätit! Itse just miettisin myös bamburättien väsäämistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla. Kivan rentoa puuhaa, kun tekee ilman ohjeita, eikä anna mahdollisten pienten kauneusvirheiden haitata.

   Poista
 6. Kiitos vaan tartuttamisesta, jälleen... :D alkanu meillekki kasautumaan näitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, jos tartutin rättiaddiktion :) Onneksi näitä voi antaa muille sitten, kun omiin kaappeihin ei enää mahdu.

   Poista
 7. En muista olenko aiemmin jättänyt kommenttia ja kertonut miten hurmaava tämä sun blogisi on.. ♥ Aivan ihana.. Ja lukijaksi jään! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kommentti. Mukava kuulla, että viihdyt. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi. Poikkean ehdottomasti vastavierailulle.

   Poista