.

maanantai 30. maaliskuuta 2015

DIY: Tuunataan tyhjentyneetTaannoinen suuri siivousoperaatio ulottui joka ainoaan laatikkoon ja rasiaan. Silloin jo mietin, että täytyy lähiaikoina keksiä käyttöä melko runsaaksi paisuneelle teippivarastolle, ennen kuin ne kuivuvat käyttökelvottomiksi.


Kovinkaan montaa käyttötarkoitusta ei oo mieleen putkahtanut, mutta päätin vihdoin tuunata jo kauan sitten tyhjentyneet ja uuteen käyttöön päätyneet Maison Bellen pesuainepullot.


Tajusin vasta pullot teipattuani, että ne mätsää ihan täydellisesti uusien rättien kanssa. Täytyy kyllä lähiaikoina ostaa pari pulloa lisää, koska ois kiva saada kaikki rumat pesuainepullot päivitettyä samanlaisiksi. Mikähän siinäkin muuten on; ihan niinkuin mä aktiivisesti katselisin niitä tuolla siivouskaapissa :)

Kivaa alkanutta viikkoa! Jos sulla tulee mieleen joku kiva teippausidea, niin kerrothan sen mulle. Ajattelin ainakin kokeilla pajunoksien koristelua teippaamalla. Täällä Pohjanmaallahan trullit kiertävät vasta tulevana viikonloppuna.


12 kommenttia :

 1. Tai sit vaihdat siivousmömmöt enjoihin ;) kivan pirteet noista tuli !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sekään mahdoton ajatus ole ;)
   Kiitos. Tuli ihan kivat viidessä minuutissa.

   Poista
 2. Ihana idea! Teippejä on kiva käyttää koristeena ainakin korteissa(jos yleensäkään tekee itse kortit) Olen myös käyttänyt niitä lasisiin astioihin/ purkkeihin. Tuo kivaa piristystä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korttien teippailu on kyllä myös kivaa. Harmittavan vähän tulee niitä nykyään vain lähetettyä.
   Jonkun purkin vois kans pitkästä aikaa teippailla.

   Poista
 3. Tulipa pulloista kivoja! Taisin just heittää yhden Maison belle -pullon roskiin, mutta toinen samanlainen on pian tyhjä. Täytyypä säästää :) Onko sulla dymossa läpinäkyvää nauhaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Just kivan helppoja ja nopeita projekteja. Voi helposti myös päivittää myöhemmin, jos sisältö vaihtuu.
   Tein tosiaan tekstit läpinäkyvälle nauhalle. Sopi näihin paremmin kuin perinteinen musta.

   Poista
 4. Meillä washiteipit ovat jo vuosia olleet isojen ja pienien suosikkeja virpomisoksien koristelussa! Itse ajattelin tehdä seinälle oman "inspiraatiotaulun" ja rajata sen washiteipillä. Sen sisäpuolelle voi sitten kiinnitellä kuvia tai tekstejä tietty washiteipillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi inspiraatiotaulu onkin kiva idea. On joskus käynyt mielessä, mutta oon ehtinyt sen jo kertaalleen unohtaa. Kiitos siis ideasta :)

   Poista
 5. Jopas tuli kivat pullot. Mahtavaa kekseliäisyyttä! Ehkä tätä voisi itsekin kokeilla, kun teippejä on laatikot pullollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teippailu on kyllä tosi kivaa hommaa. Kivoja teippejä on niin paljon, että ideat loppuu varmasti ennen teippejä :)

   Poista
 6. Minä aloittaisin teippaamalla tuon teippilaatikon hienoksi... Vaikka raita jokaisesta teipistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun laatikon vois kyllä pitkästä aikaa teipata, mutta näitä Hayn lempparilaatikoita en malta :)

   Poista