.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ikea Malm ja kurkistus todellisuuteenVihdoin sain aikaiseksi kuvata myös tyttären uuden sängyn. Malli on siis sama molemmilla. Patja oli hankittu edelliseen sänkyyn, joten sitä ei tällä kertaa tarvinnut vaihtaa.
Siltä varalta, että joku kuvittelee mun viettäneen päivän siivoamassa lastenhuonetta, voin vilauttaa aavistuksen todellisuutta. Kuvien rajaamisella saa ihmeitä aikaan. Onneksi näillekin tilaa vieville leluille on nyt varattuna oma tila toisesta sängynaluslaatikosta.  Jännityksellä odotan, siirtyvätkö ne sinne jossain vaiheessa tyttären toimesta.


Me nimittäin käytettiin päivä tällä kertaa paljon kivemmissa merkeissä kirpparikierroksella, syömässä ja kahvittelemassa hyvässä seurassa. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva sunnuntai. 


8 kommenttia :

 1. Hih, rajauksella saa paljon aikaan ;) Varsinkin lasten huoneessa! Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kyllä kuvattaisi paljon mitään, ellei kuvia voisi rajata. Yleensä kuviin eksyy aina jotain niihin kuulumatonta :)
   Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Onpa tyylikäs sänky, onkohan tuo joku uutuus Malm-sarjasta? Meillä on nyt lastenhuoneessa Ikeasta hankittu puunvärinen kerrossänky ja maalaus pitäis aloittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtään en tiedä, miten kauan tämä on ollut valikoimissa. Kyseessä on siis tämä sänky http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S29011507/
   Maalaamalla saa kyllä ihmeitä aikaan, mutta huonekaluissa se homma vaan vaatii enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Lopputulos varmasti palkitsee.

   Poista
 3. Hih, hauska tää rajausjuttu. Meillä on taas (aina) lastenhuoneet sellaisessa kunnossa, että olen rajannut ne viime aikoina siten että...NE ON KOKONAAN BLOGISTA POIS :D No, ehkä jonain päivänä ;)

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Aika harvoin meilläkään tytön huoneessa kuvataan. Kesällä vähän useammin, kun valo riittää kuvaamiseen myös sen siivousurakan jälkeen :)

   Kivaa alkanutta viikkoa sinne myös!

   Poista
 4. Wautsi mikä sänky! Tuollaista en olekaan nähnyt!

  Hah...totuus on yleensä karumpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin valinnut meidän sängyn jo valmiiksi ja tyttö sitten itse päätyi täysin samaan kapeampana versiona. Mulle tärkeintä oli vain noi säilytyslaatikot, mutta tykkään kyllä simppelistä ulkonäöstä ja edullisesta hinnasta myös :)

   Meillä on kyllä tytön huone aina melkoisessa kaaoksessa, mutta eipä se tunnu asukasta häiritsevän.

   Poista