.

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Eroon turhastaVaikkei musta minimalistia saa tekemälläkään, on kirppariurakan myötä ollut taas kiva hankkiutua eroon turhasta tavarasta. Tuntuu, että nykyään mun on joka kerta entistä helpompi luopua tarpeettomista jutuista ja tavaraa on kannettu kirpparin lisäksi reippaasti myös roskiin. Yhteensä meiltä on lähtenyt tarpeetonta tavaraa ja vaatetta jo neljä jätesäkillistä. 


Joka ainoa laatikko ja rasia on tän projektin myötä tarkoitus käydä läpi. Alakerta on jo koluttu ja yläkerrassakin projekti on hyvässä vauhdissa. Huomenna hyökkään vaatehuoneen kimppuun ja käyn läpi oman vaatevarastoni.Vaikka siistit kaapit ja tavaran väheneminen on sisustajan mielestä aina hieno juttu jo sinällään, niin ehkä paras fiilis tulee kuitenkin siitä, että omat turhiksi käyneet vaatteet ja kirpparilla myymättä jääneet tavarat lähtevät taas hyväntekeväisyyteen. Se, jos mikä madaltaa kynnystä vaatteesta luopumiseen.

Onko teille jo iskenyt keväinen siivousinspiraatio?


6 kommenttia :

 1. Voi elämä, mun pitäis niin tehdä sama juttu, mut mut... Ahdistaa jo työn paljous, mut jospa sitä laatikon/kaapin kerrallaan menis läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin tästä on selvitty, mutta meillä toki väkeä ja tilaa paljon vähemmän kuin teillä. Laaitkoiden järjestely on jollain sairaalla tavalla terapeuttista :)

   Poista
 2. Minä aloitin viime syksynä ja nyt on kaikki käyty läpi, viimeisin kirppis loppui reilu viikko sitten yli150 hinnoiteltua tavaraa sai uuden kodin ja loput meni hyväntekeväisyyteen. Elämäntaparemontin myötä olen saanut painoakin pois ;) ja isot vaatteet nyt uudet omistajat.
  Keittiöremontti menossa ja kaappeihin meinasin laittaa vain ja ainoastaan käyttö astiat, olen jakanut lapsille siskon lapsille ja mökille ylimääräisiä astioita ja on niin ihanaa että kaapit saan nyt hyvään järjestykseen.
  Ihana kevät saa tulla !
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin ollut ilmeisen mittava urakka. Varmasti hieno fiilis järjestellä sitten vain ne tarpeelliset jutut uuden keittiön kaappeihin ja nauttia tilasta.
   Nyt sais tosiaan kevät jo tulla :)

   Poista
 3. Tavaran silloin ja lastenvaatteen tuolloin olen saanut tori.fi:ssä myytyä mutta raivausta todellakin kaipaisi meidänkin huusholli! respect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillekin sitä raivattavaa jää vielä ulkovarastoon, mutta se projekti saa odottaa alkukesään. Kummasti sitä raivattavaa näistäkin neliöistä aina löytyy, vaikka kirppariprojekti pyörii kaks kertaa vuodessa :)

   Poista