.

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

DIY: LumisadepalloAskartelukin ilmeisesti kulkee geeneissä. Nuori neiti oli nimittäin mun viimeisimmän työreissun aikana shoppaillut itselleen askartelukirjan, josta tänään esiteltiin ohje. Tää piti tietysti toteuttaa heti. Koko talosta löytyi tasan yksi tyhjä lasipurkki, joka ei nyt tähän projektiin ollut ihan paras mahdollinen.


Itse projekti oli helppo ja nopea toteuttaa, mutta äärettömän vaikea kuvata. Kestävyydestä ja pidempiaikaisesta toimivuudesta en valitettavasti osaa vielä sanoa mitään. 

Nesteenä keitettyä ja jäähdytettyä vettä ja pari tippaa käsitiskiainetta. Sisällä suklaamunayllätyksiä kuumaliimalla kanteen kiinnitettynä. Hileen mukaan leijailemaan laitettiin muutama askarteluhelmi ja ripaus paljetteja. Ne tulivat alas sen verran vauhdikkaasti, etten niitä kuviin onnistunut nappaamaan.

Ois pitänyt tajuta kiinnittää joku "koroke" noiden ankkojen alle. Nyt nimittäin pikkuankkojen naamat vääristyvät irvokkaasti tuon lasipurkin kapenemisen takia. Ainakin perheen nuorempi nainen on kaikesta huolimatta tyytyväinen askarteluunsa. Se kai tässäkin projektissa on se tärkein juttu.

Kivaa loppuiltaa!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti